Svatební pokladnička, truhlička na příspěvky a přání

Profilova fotka
Holky asi je to divný, ale jak jste řešily to, kam pak s ní? Jelikož chceme od hostů jen peníze, tak předpokládám, že v ní bude asi dost peněz, ale nevím jak ji mám jakoby "hlídat"? :-D Jakože si chci užívat svatbu a ne se koukat po tom, jestli je pořád na svém místě a nebo ji nedej bože třeba někdy v noci při odchodu zapomenout? Jako neumím si představit, že bych při odchodu do apartmá pro novomanžele sebou táhla ještě pokladničku :-D Ale zase bych nerada o ty peníze přišla že :-D Jak jste to řešily?
Odpovědět
mno to je dobrý dotaz, ,my to budeme mít obdobné, ale myslím, že by se měl oto postarat svědek a hned po čtení přání jí odnést na bezpečné místo :) x-)
Odpovědět
@brumlinkaa My pokladničku mít nebudeme, dostaneme penízky v přáních a jak bude čas, tak si je přečteme, peníze přendáme do obálky a do kabelky, kde je v bezpečí.
Odpovědět
Profilova fotka
My meli truhlu na nasem stole a vubec jsem se nebala, ze by ji nekdo odnesl. A po hostine v pet rano jsme otevreli obalky, zaplatili z toho muziku a jidlo a sli na pokoj. I s truhlickou :-)
Odpovědět
tak my máme převážně rodinu takže pochybuji, že by to někdo vzal, pak nám bude k dispozici personál pensionu a nikdo jiný tam mít přístup nebude. Pokladničkku nechám na svém místě, až půjdu uspávat malou vezmu jí sebou a peníze uložím do trezoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme pripraveny stul na dary, na ten jsme umistili i truhlicku, stul byl bokem az za nasim hlavnim stolem na uplne druhem konci salu nez byl vchod, takze kdyby pro ni nahodou nekdo sel a chtel ji odnest, tak by to bylo vazne hodne napadne... behem vecera (nekdy kolem desate myslim) zenich s par kamarady vse odnesli na pokoj a tam jsme to v noci spolecne rozbalili..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?