Svatební poděkování rodičům

Ahoj holky, ráda bych se Vás zeptala, kdy a kde dáváte rodičům poděkování? Před samotným obřadem? Mě napadlo, že bych jim poděkování dala na svatební stůl. Jedno poděkování dohromady por moje rodiče a jedno pro přítelovo. Nemáme rádi proslov, tak to chceme udělat nějak takto. Nebude to blbé? A jaké poděkování by bylo vhodné? Děkuji Všem za Vaše názory.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@kikikrista Dobrý večer, pokud je poděkování formou přáníčka nebo malého dárečku je úplně ideální ho položit na svatební stůl. Poděkování rodičům máme v nabídce, vyrábíme na přání :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikikrista Ahoj :) Já mám v plánu něco podobného taky udělat... napsat nějaké poděkování, nechat to zafoliovat nebo zarámovat a dát na stůl - jedno pro mé rodiče dohromady a jedno pro snoubencovy rodiče dohromady.
Odpovědět
@svatba28 Takže to vůbec není špatné? A už teda nebudeme muset k tomu nic říkat?
Odpovědět
@leontynka1 Za kolik je vyrábíte a jaké si mohu vybrat?
Odpovědět
Profilova fotka
@kikikrista vybírat můžete na našem webu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych to dala jako součást néjakého malého dárečku a nechala na stole, pokud nemáte rádi proslovy.
Odpovědět
Profilova fotka
@kikikrista Podle mě to není vůbec špatné, jak říkám - taky to tak chceme udělat.. A říkat k tomu už nic nehodláme... Samozřejmě pak v soukromí jen poděkujem za to, jak nám pomohli se zařizováním svatby, atd... ale takové to "větší" poděkování za vychování, za možnost studovat atd. chceme nepsat na ten papír a položit na stůl....
Odpovědět
Poděkování bych položila na stůl nebo bych rodiče pozvala na večeři ( oběd) a tam jim ho předala.V nabídce mám tohle,udělám v různých barevných kombinacích.
Odpovědět
@janne1 mel bych zajem o podekovani
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
poděkování rodičům od našich novomanželů pokládáme před rodiče na svatební tabuli, vzhled a text viz přiložené foto
Odpovědět
šlo by to udělat jen pro maminku :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@terinka02 ano jistě :-)
Odpovědět
super :-) chtěla bych si tedy obědnat 2 vytisky ale ty otevírací v modre barvě?
Odpovědět
@svatebnifotoalba Chtela bych se zeptat na kolik podekovani rodicum prijde? Dekuji!
Odpovědět
@chakka Uz jsem nasla, je to 45,- Kc - na kolik vyjde postovne? Na Vasich web. strankach uvadite, ze je potreba ucinit min. nakup za 100,-? Dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@chakka dobrý den, poděkování je za 35,-/ks
Odpovědět
Profilova fotka
My máte takové:
Odpovědět
Nevím jestli nejsem trochu off topic, všude jsou tady jen kartičky s texty, ale my třeba dávali skleničky na víno s pískováním Dekuji za dceru/syna a měli to docela úspěch
Odpovědět
@delafleur Dobrý den, to děláte vy ta poděkování? Na vašich stránkách jsem nic nenašla... Měla bych o to zájem.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste skleničky na sekt děkuji za dceru, za syna. Rodičům zůstanou na památku i užitek :-) http://www.svatebni-diar.cz/darky-pro...
Odpovědět
@pavlinkakoz Dobrý den, ano, toto poděkování jsem dělala. Zhotovit Vám ho nebude problém, napište mi do IP.
Odpovědět
Mě se třeba líbí hrnečky - děkuji za dceru, děkuji za syna. Nebo pěkná jsou také perníková srdce. Koukni na fler - je tam spousta šikovných výrobců, kteří ti vytvoří takřka cokoliv :-) pro mě je to nejvěstší zdroj inspirace
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@janne1 hezké zpracování,škoda chyby v textu.. děkujeme, že jste měli všechno....
Odpovědět
@wreckovky Dobrý den, děkuji za pochvalu:-).Chyba v textu to není...je to tak,že děkujete rodičům,že oni měly všechno (peníze,pohlazení,objetí,lásku...) a mohly Vám to dát...a to je to,co každé dítě potřebuje.:-). Pokud si přeje někdo text jiný,ráda udělám... Hezký den. Jana
Odpovědět
Profilova fotka
My máme jako poděkování perníkové srdce :) a předáme je při přijímání do rodiny
Odpovědět
Profilova fotka
@kikikrista My jsme si poděkování zakomponovali do proslovu oddávajícího a byloto super, protože nikdo z rodičů to nečekal a byli z toho dojatí (já ještě víc, napsala jsem si ho sama a dala tam okamžiky, které byly pro nás oba v životě důležité a kdy nám rodiče pomohli apod.). Jako dárek dostali toto:
Odpovědět
@delafleur dobry den, mela bych zajem o podekovani rodicum. O tu druhou oteviraci verzi, co tady nabizite s fuchsiovou nebo tmave ruzovou stuhou. Text bych ale rada dle toho obrazku 3 na Vasich strankach. Bylo by mozneb2 ks zhotovit jeste do stredy?mam svatbu uz v patek. Dekuji.
Odpovědět
Mám zájem opoděkování rodičum v bordo barvě s ružičkou,ale problém je v tom že mám svatbu tento pátek.Tak se chci zeptat jestli to stihnete poslat a jestli to dojde.Děkuji Procházková.
Odpovědět
Profilova fotka
my jim to dáme na stůl s tím, že bude proslov taťky a svědka a pak náš, tam řekneme že všem děkujeme, že přišli a zvlášt rodičům a svědkům, kteří to mají zvěčněné na památku od nás, protože se obávám, že bych neřekla nic a jen brečela dojetím :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?