Svatebni oslava - je nutny parket?

Ahoj , mam prosbu, budeme mít večerní oslavu na zahradě u hriště, kde budou party stany apod. je hodně nutné aby byl i nějaký parket? nebo znáte nějakou levnější variantu? děkuji za názory !
Odpovědět
Profilova fotka
A chcete tančit? :-) Rozumějte - máte domluvenou hudbu, nebo DJ? Hodně záleží jak je svatba pojata - pokud budou mít dámy pohodlné botky, a povrch nebude mokrý, dalo by se tančit i na hřišti ( podobně jako v létě na fesťáku). Zkuste si parket zamluvit, a v případě nepřízně počasí nechat nainstalovat.
Odpovědět
Řekla bych, že starší generace si určitě rádi zatančí i nějakou klasiku. DJ i kapela vás dokáží roztančit i na hřišti - to né, že né...ale nečekejte, že tam půjde tančit polka nebo valčík a při svatebním tanci budete asi vypadat trošku prkeně, jelikož po trávě to správně nepůjde...ale pokud tohle nemáte vůbec v plánu, tak jak psala @kvetastenkova, tak to nebude nutné...A samozřejmě i dle počasí...tancovat pak v blátě asi není to pravé ořechové. Ale krytý a osvětlený parket je nádherný... A jinak myslím, že si nutně nemusíte nechávat instalovat parket, ale co třeba něco takového? : http://www.skakacihradyvysocina.cz/at...
Odpovědět
@laylangel a co třeba tento taneční parket
Odpovědět
Já jsem moc ráda, že jsme na svatbě tancovali. Nedokážu si představit, že by se jen sedělo a povídalo si. Co k tancování využít třeba přímo hřiště. To osvětlit světelnými řetězy a svíčkami.
Odpovědět
Profilova fotka
@laylangel Dobrý den, vše záleží na stylu svatby a také na financích. Tan.parkety, párty stany, sezení, stoly máme v nabídce a rád připravím kalkulaci. Někdo si objedná pouze koberec "imitace trávy", někdo tan.parket, ale někomu je to jedno a je schpen trdlovat na tom co je. Kotolnik
Odpovědět
@puhelin Taky mě to napadlo, když se pořádně upraví tak to neni snad tak špatné ne? :)a určitě nebudou žádné frfny co by nutne musely mit lodičky :-)
Odpovědět
@laylangel Já nosím do společnosti pouze lodičky a hřiště by mi určitě nevadilo. Stačí ho zamést ;) Na večerní akci na hřišti si ale myslím, že holky dorazí v neformálních balerýnách, takže pohodlí bude určitě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?