Svatební oběd a párty jinde - jak vyřešit svatební dort?

Profilova fotka
Ahojky, pořád přemýšlím jak to udělat. Budeme mít oběd v restauraci a podvečerní párty v sokolovně v místní vesnici. Původně jsem to nechtěla dělit, ale přeci jen ten oběd bych chtěla kvůli rodině takový slavnostnější a párty už bude ve vesnickém uvolněném stylu :-) Teď ale řeším jak to udělat s dortem...mít dva, nebo jeden jen na obědě, ale zase spoustu kamarádů přijde o společné krajení, a nebo až na zahájení večerní párty? Přikláním se k rozhodnutí mít ho na zahájení večerní párty pro všechny, ale nevím jak bude reagovat restaurace, že u nich budeme mít jen oběd bez dezertu..... :-| přeci jen se to většinou dělá vše na jednom místě. Nemáte některá s podobnou situací zkušenost nebo řešíte podobnou situaci? :-) Díky Terka
Odpovědět
Profilova fotka
A co malý desert v restauraci po obědě ke kávě, a krájení až pro všechny na zábavě? :)
Odpovědět
@terysek44 a to nebudete mít zákusky a koláčky? A myslíš, že je ten dort pro kamarády tak důležitý?
Odpovědět
Profilova fotka
no s tím malý dezertem mě to taky napadlo :-) ....jj zákusky a koláčky mít budeme...no to nevim, jestli je to pro ně důležitý, ale pro nás jo :-D chtěli bychom tím zahájit ten podvečer, až se tam všichni sejdou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my měli oběd pro nejbližší rodinu s dortem a odpol party jen se zákusky a menšímy dorty-bylo tam tolik sladkého, že bylo každému jedno, jestli vidí krájení dortu nebo ne. Upřímně lidi dorty stejně moc nejedí - aspoň u nás ne.
Odpovědět
Ahoj, taky řeším podobné dilema, ale asi nakonec nechám dort na oběd, myslím, že kamarádům je stejně dort fuk, ty budou rádi, že bude večer jídlo a pití :D
Odpovědět
Profilova fotka
@terysek44 Zdravím Vás. Osobní zkušenost z různých svateb je taková, že většinou nevěsty rozkrájí dort (ten krásnější, svatební, hlavní :) ) pro rodinu po obědě. Ale záleží také na tom, kolik hostů na obědě bude. Ne každá rodina je veliká a podle toho případně řešit i dort. Obecně mám pocit, že na podvečerní party již nikdo moc sladké neřeší - celkově je na svatbách o svatební dort menší "rvačka", než bývala dříve. :) Tudíž bych dort nechal pro rodinu - je to takový pěkný slavnostní okamžik a s podvečerními hosty bych si nelámal tolik hlavu. Pokud tam bude jiné sladké, bude to úplně v pořádku. Taktéž bývá na svatbách velmi často dortů více. Hlavní svatební a dalších několik "ostatních". Tudíž vždy můžete zakrojit jeden z těch dalších. PS: Na restauraci bych s ohledem na dort vůbec nebral ohled. Vy jste klienti, vy si rozhodujete, jak to daný den chcete. Nebát se komunikovat a diktovat si, jak mají věci probíhat (aby byly podle Vás) - to je základ pohodové svatby. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! Máme to podobné, oběd s rodinou a svědky a pak párty večer na jiném místě s kamarády. Dlouho jsme vahali, ale nakonec jsme se rozhodli, ze dort (dvoupatrak) rozkrojime po obědě a kaficku na hostině s rodinou. A protože nastávající nemá rád dorty s marcipánovym povrchem, tak bude klasickej krémovej asi orechovej a navrch jen nějakou figurku nebo kyticku. A večer budeme mít druhej, jen malej aby se nereklo. Ten uz bude s marcipánem a chceme vymyslet nějakej trošku veselej....:-) preci jen je to party :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak přítel už rozhodl :-D Necháme si udělat dva dorty, jeden hned na oběd pro rodinu, nějaký hezčí slavnostnější :-) a pak jak říká aniee , menší veselej na večer pro kamarády :-) ...z těch všech variant je tahle opravdu nejlepší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terysek44 Je, to me potesilo :-) ...Konecne vzal nekdo muj nazor vazne, to neni jak u nas doma :-D :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?