Svatební hostina + večírek = neměli by dávat slevu?

Ahoj, chceme se s přítelkyní brát a v současné době řešíme finance ohledně svatby a svatebního večírku. Zaslal jsem dotaz do jednoho 3* hotýlku kde bychom plánovali udělat obřad s obědem i večírek a dnes mi přišla cenová nabídka. Pro cca 39 hostů na oběd + dalších cca 25 hostů na večírek. Docela mne udivilo že tam je vše v plné výši. Oběd na osobu 390,- kč? Přípitek Bohemia sekt 50,- kč/ks? Nápoje ( budou účtovány dle skutečného stavu) s pouhou - 5% slevou?! (0,75l vína 186-430,-,,,0,5l pivo za 35,-kč,,,destiláty 4cl za 50-70,-kč) Vím že je svatba jednou....maximálně 3 x za život, ale neměli by dávat nějakou množstevní slevu??? A to ještě nabízejí svatební výzdobu a dekoraci za 8 630,-kč kterou používají s různou obměnou na každé svatbě... Jak jste to měli vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@glumn ahoj, zatim jsem jeste svatbu nemela ale planujeme. Mam cenove nabidky vetisnou z 4* hotelu a vetisnou mi napsali co za kolik atd., ale vim, ze kdyz tam za nima prijdes se podivat okolo atd tak se da vetsinou domluvit lepsi cena. Zalezi jestli si typ co bude smlouvat o cenu nebo si vystacis jimi nabizenou. Pokud oni budou chtit vasi svatbu tak se vam pokusi vyjit vstric :-)
Odpovědět
no to ja samozrejme smlouvat budu. Prijde mi docela divne ze jim najednou "zaridim" 64 hostu a oni by si pocitali vse za takoveto ceny...a to jsou ve Stredoceskem Kraji 50 km od Prahy! |-|
Odpovědět
Profilova fotka
@glumm :-D :-D :-D :-D maximálně 3 x za život :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme v Praze, vyhlidnute 4 hotely a slevit pro nás budou muset jelikož jim dovezeme hosty i ze zahraničí a Jeste k tomu v prosinci kdy tolik svateb Neni :-)
Odpovědět
englishbride, ja bych to videl stejne, zil jsem abroad 5 let a budeme taky mit hosty ze zahranici. akorat by mne zajimalo jak se k tomu stavi ceske firmy...u know :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@glumm vim ze pokud to nebude styl ''Hilton'' tak by mneli nabidnout slevu ;-) . Ja tu ziji uz dva roky, v zahranici... a castecne pracuji jako svatebni kameraman pro jednu spolecnost, takze zname spoust lidi z oboru. A kdyz jsem je potkali na Westcountry Wedding Show vsichni se nam nabizeli jestli u nich udelame wedding after party a ze nam daji dobre slevy, tak toho vyuzijeme 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, za "profesionály" v oboru se musím ohradit... A i dle našeho "šéfa" p. Pohlreicha ( který má s businessem nemalé zkušenosti, i v zahraničí): " Sleva je sprosté slovo" :-) Berte to prosím s nadsázkou.... Pravda, nemohu nás házet všechny do jednoho pytle, ale za moji restauraci - jsem řádný plátce daně ( nejen z přidané hodnoty), platím sociální, zdravotní pojištění sobě i všem svým zaměstnancům, náklady naší nemovitosti jsou obrovské, a i přesto že neplatíme nájem, naše výdělky přesně pokryjí nákupy + samozřejmě odměna pro mne. Bohužel nemáme z čeho "slevovat". Jak se dá na svatbě u nás ušetřit vím, a na dotaz svatebčanů, příp. když se dozvím že rozpočet je omezený, ráda odpovím, doporučím, pomohu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?