Svatební hostina ve Staré Vsi nad Ondřejnicí

Ahoj nevěsty já mám termín 14.6.2008 a máme to domluvené ve Staré Vsi nad Ondřejnicí.Chceme tam i hostinu v zámecké restauraci,chtěla bych se zeptat zda stím nemáte někdo zkušenost?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, já jsem se vdávala na zámku ve Staré Vsi a bylo to moc pěkné, nikdy bych neměnila... :-) :-)
Odpovědět
Ahoj, vdávala jsem se tam nedávno, obřad i hostina byly ok. Kdyby tě zajímalo něco konkrétního, ptej se.
Odpovědět
Profilova fotka
juji: a kdy to bylo? já 23.6..Jen jestli jsme neměly ve stejný den.. :-)
Odpovědět
Saly: já až 29.9., Stará Ves je perfektní místo, taky bych neměnila.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to nedávno :-) a ty jsi z Ostravy? Nebo proč jsis vybrala Starou Ves?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojki byla jsem tam na svatbě spolužačce, krásné místo, krásný park, utulná oddací místnost, příjemný obřad, fakt moc krásné. Jen při větším počtu svatebčanů se trochu projevuje prostor, hold není to pro svatbu s 60 svatebčany. ale jinak fotečky s tama krásnéééééé ...... dokonce dovolují příjezd nevěsty přes park, což vypadá velmi exklusivně.
Odpovědět
saly: jo,jo jsem z Ostravy, hledali jsme původně něco přímo v Ostravě,ale nic se nám nelíbilo. Nakonec jsme náhodou narazili na Starou Ves a bylo rozhodnuto, všechno na jednom místě, pěkné prostředí...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak a jak je čerstvě po svatbě? U nás už líbánky vypršely a jsme zase ve starých kolejích :-S jsme spolu už hóódně dlouho před svatbou.My jsme původně chtěli Slezskoostravský hrad v červnu, ale přišli jsme pozdě(asi 3.ledna ;-) ) a vše bylo už plné, až někdy v srpnu bylo volno a to se mi už nechtělo natahovat tak dlouho ty přípravy. Chystala jsem svatbu půl roku, ale bylo to nekonečné, až mi šla z toho hlava kolem, podruhé už to tak dramatizovat nebudu :-D Ale hlavně, že vše naštěstí klaplo x-) x-)
Odpovědět
saly:Slezskoostravský hrad je taky pěkný, měla tam svatbu kamarádka, jen tam není restaurace... Museli si termín zamluvit hodně dopředu, skoro rok, mám pocit, je tam pořád plno. Kde jste měli hostinu, taky ve Staré Vsi nebo někde jinde?
Odpovědět
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hostinu jsme měli jinde. Na Skalce.www.skalkaostrava.cz, zdálo se nám to ve Staré Vsi malé.
Odpovědět
Ahoj, taky jsem se letos vdávala na zámku ve Staré Vsi a bylo to krásné, v žádném případě bych neměnila. Hostinu jsme pak měli v restauraci Myslivna ve Staré Vsi. Původně jsme měli hostinu zamluvenou v zámecké restauraci, ale působilo to tam na mě klaustrofobicky, tak jsme se rozhodli nakonec pro Myslivnu.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj holky, já se budu vdávat na zámku ve Staré Vsi příští rok v červnu. Můžu jen poprosit, jestli nemáte někdo kontakt na fotografa, případně kolik vás stál? A jelikož je přítel a nast.ženich z Říčan, jeho rodina přijede na Moravu za námi. No a tak abychom byli všichni pohromadě, ubytujeme je v penzionu. Našli jsme ve Staré Vsi přímo Hostinec u Mlýna, kde má paní i ubytování. Tak bychom tam možná udělali i rovnou hostinu. Nemáte některá zkušenost, co se toho místa týče? Děkuji moc, Hanka.
Odpovědět
Ahoj holky... Prosím o jakékoli info o svatbě na zámku ve Staré Vsi. Hodně o tomto místě uvažuju, tak budu ráda za jakékoli info. Měla by to být svatba asi s 60 hosty. Měl jste někdo hostinu v zámecké restauraci? A na zámku je v jeden den vždy jedna svatba nebo více? Děkuji moc.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, Ja jsem tam svatbu nemela, mela jsem 100 hostu a nevesli by jsme se tam, ale vsechny moje kamosky se tam vdavaly. Terminy jsou hodne dlouho dopredu obsazene a v jeden den je vice svateb. Aby jste meli svatbu jen Vy musite se vzit v neodavaci den a zaplatit extra penizky za to ;-) My jsme to tak meli a parada.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já tam měla.Měli jsme 40 zvaných a asi 30 ještě přišlo pogratulovat, bylo to na těsno, ale vešli jsme se :-) V zámecké restauraci jsme jídlo neměli, bylo to pro nás malé a na můj vkus tmavé, mám ráda sluníčko :-) Jinak obřad byl velice hezký, byla jsem tam už na X svatbách.Máš nejlepší se jít na nějakou(i cizí) podívat :-) obřad byl loni co hodinu což je super, je dost času mezi jednotlivými obřady.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já se na zámku ve staré vsi budu vdávat příští rok v červnu. Obřady jsou tam co hodinu od 10 do 14 hodin, vždy v sobotu. Dá se domluvit i na pátek odpoledne, s příplatkem. Jinak zámek je moc pěkný, aspoň z venku, moc se těším:)) a restaurace taky vypadá dobře, jen si myslím, že pro 60 lidí to moc není. Hodně štěstí nevěsty ;-)
Odpovědět
Ahojky, co se týče Staré Vsi, bylo všechno ok. Měla jsem tam svatbu loni v září, vyšla krásně. Obřad byl krásný, krásný proslov, fotky v obřadní síni i venku v zahradě perfektní. Obřady jsou co hodinu, což je skvělé, nikdo se s nikým neplete, ani jsem neviděla nevěsty přede mnou nebo za mnou. Hostinu jsme měli hned v zámecké restauraci, takže se nemuselo nikam cestovat, hosté poseděli chvilku venku před restaurací na zahrádce (dostali občerstvení) nebo se prošli, zatímco my jsme se vyfotili a pak se šlo na hostinu. Na hostině nás bylo 40 + pár lidí večer + kapela, vešli jsme se v pohodě. Jídlo skvělé, dá se domluvit cokoli, ceny tak akorát, žádná hrůza. Byli jsme spokojeni, všem doporučuji, je to krásné místo pro svatbu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Ahojky chtěla jsem se Vás holky zeptat když jste měli okolo 30hostů na kolikvás to přišlo...? hledala jsem kontakt a nenašla jsem že bych se zeptala na víc.jaka jecena atd...místo se mi líbí moc...předem děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahojte děvčata, našel by se tady někdo, kdo měl nedávno hostinu v Zámecké restauraci (Stará Ves nad Ondřejnicí)? Já to tam mám objednané, moc se mi tam líbí, ale začínám mít strach, že se tam pořádně nevlezeme, že nebude kde tančit. Bude nás asi 35 a hrát nám bude dj. Jestli mě může někdo uklidnit, tak bych byla moc ráda ;-) Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@kubenovi ahoj planujem hostinu právě na myslivně!!! chci se zeptat jak jste byli nakonec spokojeni?? děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Dneska jsme se byli podívat na několik restaurací které se nám zdáli vhodné pro naší svatební hostinu.Bude nás okolo 50 s toho asi 10 dětí. Vzhledem k tomu že chceme děti které tam budeme mít zabavit ale pořád mít pod kontrolou nejvíce nás oslovila právě Myslivna ve Staré Vsi.Sál je dostatečně velký zahrada úžasná a oplocená a cely objekt včetne dvou menších salonku nám bude k dispozici.Na první pohled to pro nás působí idealně zajímalo by nás jestli někdo máte a tímto podnikem zkušenosti jestli jste tam už svatbu měli a jak jste byli spokojení.Moc děkujem za vaše postřehy...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, nevíte kolik se platí za svatební obřad na zámečku ve Staré Vsi nad Ondřejnicí???Většinou to bývá, když je obřad mimo trvalé bydliště tak 1000 Kč, ale tam to bude určo více
Odpovědět
Profilova fotka
@pujolka Ahoj, ted jsem tam volala a poplatek je 3.600 a lze se tam hnedka fotit. A svatby tam jsou co hodinu. Obrad trva 25 minut.
Odpovědět
Profilova fotka
@maxule ahoj, děkuji za info :-), musí to tam být krásné, jak se dívám na fotky
Odpovědět
Profilova fotka
@pujolka Ahojky, myslim, ze je to tam hezke, dostala jsem tip od znamych, jsem z Ostravy, ale to misto jsem neznala. Tak jsem mile prekvapena. Jdeme se tam podivat v breznu, tak jsem sama zvedava. :-)
Odpovědět
Ahojte, ten poplatek 3 600 Kč, to je poplatek tomu zámku, že? :-) A nevíte, jestli se může obřad konat i venku na zámecké zahradě a zda-li to stojí stejně? :-) Je to krásné místo :-)
Odpovědět
@alushka16 čauky. Tak já tam mám domluvený obřad venku, jde to, ale zdráhají se. Povolili mi to jenom proto, že v ten den (v květnu) není tolik svateb a tak to stíhají přesunout ze vnitř ven. Ale když mají v ten den několik svateb, tak budeš muset asi mooooc prosit :-) Obřad venku stojí 3000 - jediné místo, kde to stojí méně venku než uvnitř! Obřad je přímo pod tou lípou před vchodem, tam jak jsou ty lavičky. Už se strašně moc těším...na fotkách z obřadu budeme mít za sebou ten krásný zámek, no nádhera. Jen aby nepršelo ;-)
Odpovědět
@ilcca jéé, tak to budete mít opravdu nádherné :-) Určitě pršet nebude :-) Přeji hodně štěstí a děkuji za info :-)
Odpovědět
@alushka16 děkuji :) Teď jenom vymýšlím, jak to zařídit s hudbou....jestli natáhnout hodně dlouhou prodlužku ze zámku a nebo bude stačit malý přehrávač na baterky....Nevím jak to ozvučit. A obřad bez hudby nechci. Ještě to s nima musít domluvit. Taky přeji hodně štěstíčka a držím pěstičky na přípravy a dobrý výběr místa :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?