Svatební hostina v odpoledních hodinách

Dobrý den, moje představa svatební hostiny je taková, že vynecháme oběd a budeme v odpoledních hodinách rožnit prase a nachystáme si nějaké zeleninové a ovocné saláty, řízečky... nevím si ale rady, jak mám nachystat tabuli, když nebudeme mít oběd? :-| Měl někdo z vás něco podobného? Předem díky za každý nápad nebo radu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když to spojíte s odpoledním obřadem, je to nejlepší volba. Prostě obřad ve 3 a na to můžete volně navázat s párty;)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli večerní svatbu, obřad v 17 hod, večeře asi od 19:30. Měli jsme ji jen v úzkém rodinném kruhu, jídlo bylo stejné jako by byl oběd - přípitek, polévka (vývar) a druhé (svíčková). Jen jsme teda neměli předkrm. Jako dezert jsme měli svatební dort. Počítej s tím, že hosté budou asi i tak hladoví, spousta tetiček, co bude pomáhat a nebudou jídlo přes poledne řešit, takže se pravděpodobně sní dost. Určitě bych nabízela třeba guláš nebo prostě něco teplého. Ohledně výzdoby to je náhodou super, že není klasický oběd, protože se můžete mnohem víc vyřádit a mít třeba víc věcí na stole z koláčků, cukroví, nápaditější jmenovky - teď jsem viděla krásné z kytiček vyrobených z krepového papíru, ale zabírají víc místa, tak byly v talířích. Možností je spousta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad až ve 13.30 takže taky nebudeme mít klasický oběd, ale raut s gulášem, mini řízečky, tatarák, domácí paštika, saláty, koláče,makronky, cupcakes atd. atd., a pak samozřejmě klasická grilovačka.U nás v rodině hodně lidí nejí třeba knedlíky, tak tohle nám přišlo jako nejlepší volba-každý si vybere na co má chuť.
Odpovědět
Pridam cerstvou zkusenost z nasi sobotni svatby😊obrad jsme meli od 14:00 a na misto hostiny jsme dorazili po treti hodine..dal se dort a kava a potom se otevrel raut ktery tam byl az do konce..na stole jsem mela pouze jmenovky ubrousky zakusky kytky a svicky..talire a pribory byly u rautu kazdy si je vzal jak potreboval..a bylo to idealni myslim..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?