Svatební hostina v Mladé Boleslavi a okolí. Poraďte

ahojky všichni, potřebovala bych poradit, kde je v MB nebo okolí MB nejvhodnější restaurace např. i s grilem na hostinu a večerní menší rautík. Hledala jsem zde pár info, ale nic moc jsem nenašla..díky za inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, toto téma už tu 100% je založené. My jsme měli hostinu na Holych Vrsich ve "Sparingu"..velmi dobré..i s grilem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dandik, zadej si do vyhledávače: Mladá Boleslav, a vyskočí ti plno tém..
Odpovědět
Ahojky holky, moc díky za info. Už jsem se koukala a bohužel jsem tam žádné zajímavé odkazy nenašla. Jen povídání dvou či 3 holek o všem možném. Také si pamatuji, že zde bylo založené podobné téma,ale vyhledávač mi ho nenašel...takže mám smůlu. Ale díky za info. D.
Odpovědět
Ahojky dandik, my jsme měli hostinu na Holých Vrších ve Sparingu a mohu po všech stránkách jen a jen doporučit... ;-)
Odpovědět
díky za tip
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme svatbu 20.7.2007 a je to dosti problematické sehnat dobrou restauraci s venkovním posezením a grilováním v Ml. Boleslavi anebo v jejím užším okolí. Máme zamluvenou Krajní Mez na Radouči, ale stále nemám pozitivní nebo negativní ohlasy od Vás. Máte s ní zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, máte něco nového? Dík
Odpovědět
Ahoj persil, měla jsem svatbu v sobotu 28.4.2007 a hostinu jsme měli na Krajní Mezi. Můžu Ti vřele doporučit. Měli jsme zamluvenou celou restauraci (bylo nás cca 50), v salonku se tančilo, protože vyšlo úžasně počasí, tak se sedělo i na terase. Zamluvili jsme si i pokoj na svatební noc. Všechno bylo perfektně připravené, je tam výborná domluva s paní majitelkou. I s cenou jsme byli spokojeni. Neměli jsme sice grilovačku, ale navečer byl raut a večer pak ještě kýta. Měj se hezky,ať se vše vydaří jak si přeješ... Katka
Odpovědět
Ahojky holčiny.. nemáte někdo zkušenosti se Šmakem v Kosmonosech a s Krajní mezí v Debři???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj skorpilova: moc jsi mě potěšila a já doufám, že i u nás proběhne vše v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj skorpilova: ještě mě napadlo, mohla bys mi, prosím, napsat co jste měli k jídlu za celý den a pokud ti to nevadí, mohla bys mi sdělit i cenu? Děkuji moc a zdravím :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Hojte holky.. prosim rada bych se dozvedala o Krajni mezi a nebo nejake dobre restauracce v Mladé Boleslavi.. chceme se vyhnout tomu abychom jezdili daleko od MB.. mate nektera tipy prosim ;-) V Boleslavi je to s hostinou docela tezke :-S
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Vřele doporučuji hospodu Na Statku na Nepřevázce. Hostina tam neměla chybu ;-) V Krajní mezi jsme asi před 14 dny byli na večeři a nějak to nebylo ono. Když je tam víc lidí, je to tam děsně hlučné, a kuchyně teda taky nebyla nic moc. Ale byli jsme tam celkem jednou, takže třeba jen blbá náhoda ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahojky, v červnu chystáme svatbu a já bych potřebovala poradit s levnější hostinou v okolí mb. Pročítala jsem tu diskuze, ale už je to staršího data...
Odpovědět
Profilova fotka
@dandik Ahoj, tohle téma tu už je: http://www.beremese.cz/diskuse/tema/h...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?