Svatební hostina v Českých Budějovicích

Profilova fotka
Pěkný den milé dámy, neporadily byste mi nějakou pěknou restauraci či hospůdku v Českých Budějovicích, kde by bylo možné uspořádat svatební hostinu? Zvažujeme několik různých možností, ale ráda bych se nechala inspirovat. Předem moc děkuji za všechny rady a nápady.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezky den. Jako prvni mne napadlo Bistro Magdalene 😊!
Odpovědět
Profilova fotka
V Bistru Magdalene je to moc hezké, nicméně na svatební hostinu nám nabídli pouze salonek, kam se vejde maximálně dvacet lidí. Moc se nám v této restauraci líbí, ale budeme mít o pár hostů více.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučila bych Budweis, Pegast nebo Clarion
Odpovědět
co pivovar Kněžínek? Není to sice centrum ČB, ale je to kousíček.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcetta ... Kněžínek: hnusný hajzlíky, hnusný jídlo, prostory taky celkem stísněný... přežít se to dalo, ale podle mě jsou i lepší místa 8-)
Odpovědět
@mon_88017 já osobně jsem tam byla jen jednou cca 2 roky zpátky. Kamarád tam slavil narozeniny a jídlo co bylo na raut bylo tedy výborný. A kamarádky známá tam měla loni svatbu a na nic si nestěžovala, prý všechno OK. Ale jak říkám - já osobně byla tak 2 nebo 3 roky zpátky.
Odpovědět
Profilova fotka
Bistro Magdalene je sice vevnitř moc pěkný, celkem tam i dobře vaří (ale žádná hitparáda teda), ale já bych nemohla z toho okolí. Vltava je nejodpornější sídliště v celých Budějcích :-D Ten Kněžínek má sice hnusný hajzlíky, ale byla jsem tam loni na dvou svatbách a líbilo se mi to. Taky jsem byla jednou na svatbě v Žabovřeskách - ten Statek 3 nebo tak nějak a super. Ale nic z toho není teda přímo centrum. Pokud byste trvali přímo na Budějcích, tak pak Budweis je docela v pohodě.
Odpovědět
Hotel U Solné brány, vynikající kuchyně a pěkný interiér. Kozlovna - jsou schopní vyblokovat tu část před záchody (jen já tam tedy dlouhodobě nejsem moc spokojená s obsluhou, ale vaří dobře a snad by si u svatby mohli dát trochu záležet :-) . Pasta Grande - výborně vaří, ale nevím, zda dělají svatby a jak moc jsou třeba flexibilní s výběrem menu. Minipivovar Krajinská 28 - salonek nahoře, na svatební hostině jsem tam byla a naprosto vynikající. Profi obsluha. Před pár lety jsem také byla na svatbě v Malém pivovaru - určitě by také stál za zavážení (byť to není uvnitř nic moderního), naopak mi moc nechutnala hostina v Budweisu. Nevím, zda musíte být přímo v centru, ale jinak ještě v okolí Štilec (myslím, že se to jmenuje penzion Na štilci?) a Mlýnská krčma v Šindlových Dvorech.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji za nápady. Neznáte náhodou někdo restaurant Olivier? Četla jsem na něj také nějaké pozitivní recenze.
Odpovědět
@la_femme_avec_parapluie já tam byla dvakrát na večeři - chuťově moc dobré, jen nevím jak by připravili svatební menu - porce nejsou nějak extra velké. Ale chuťově moc dobré a obsluha byla taky moc milá. Taky otázka kolik Vás bude, kvůli místu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?