Svatební hostina v Brně

Ahojte, už celý den projíždím internet a stále nemůžu najít nic, co by mi padlo do oka. Budeme mít svatbu na zámečku v Líšni, nevíte o nějaké dobré restauraci v Líšni, Králově Poli či něco poblíž? Hostinu nebudeme mít velkou max. 30lidí. Budu moc ráda za každý nápad :)
Odpovědět
Ahoj, co třeba hotel Velká Klajdovka - http://www.klajdovka.cz/, mají několik salonků. Je od tam krásný výhled na celé Brno. Slavila jsem tam promoci a byli jsme docela spokojeni. Jinak za mě můžu vřele doporučit hotel Nemojanský mlýn - http://www.hotelnemojany.cz/. Webovky sice nemají nic moc, ale ve skutečnosti je tam prostředí, jak dělané pro svatby. Měli jsme tam svatbu v srpnu i s obřadem a byli jsme maximálně spokojeni, krásné prostředí, výborné jídlo, ochotná obsluha i dobré ceny. Je to sice za Brnem, z Líšně cca 20 min. jízdy, ale stojí to za to! Všichni hosté byli z prostředí nadšeni! Chce to ale asi vidět na živo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jsem na tom úplně stejně, hledám něco na hostinu v Brně - klidně centru, ale v nějaké cenové relaci a nějak se nemohu s ničím sžít... :-(. Mám dvě sestry a obě se vdávaly v Líšni na zámečku a jedna pak měla hostinu na Klajdovce - bylo to super a druhá v Žebětínském dvoře - bylo to také super!
Odpovědět
holky, vidím, že najít něco v Brně je celkem oříšek :-| já už hledám asi měsíc a pořád nic.. vypadá to, že hostina i raut bude mimo Brna.. celkem nám padl do oka hotel Sladovna.. Jedna nevěsta psala, že byla moc spokojená, takže až budeme v česku zajedem omrknout 8-)
Odpovědět
V BRNĚ JE TO KRÁSNÉ V MAXIMUS RESORT, NEB O NOEM ARCH.
Odpovědět
Jj taky jsem slyšla na Maximus samou chválu :)
Odpovědět
Ahoj holky taky přidám trošku do mlýna my jsme měli svatební hostinu v centru města v restauraci Baroko. Vyborné 3 chodové menu s tím že dort jsme si dovezli asi jako každy svůj vlastní což nám vyhovovalo.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj my mame taky v cervnu obrad na zamku v Lisni a hostinu mame v Zebetinskem dvore :-)
Odpovědět
Já doporučuji Restauraci u Volejníků! Moc pěkný salónek, výborné jídlo a příjemná obsluha.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?