Svatební hostina pro cca 80 lidí jižní Morava

Ahoj holky, můžete mi prosím poradit, kde mohu na jižní Moravě zorganizovat svatební hostinu pro větší počet lidí, tj 80-100 lidí? Cateringovou společnost si zařídíme, chtěli bychom hezké prostory (zámek by byl ideální), aby tam bylo i místo na tancování a kapelu. S cenou nájmu bychom se chtěli vejít do 30.000 Kč. Termín máme stanovený na září 2017, máte prosím nějaké tipy? Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali hostinu v Rakvicích, vo Vinarskom dome Dominant, a bolo to super! Riešili sme hlavne priestor, bolo nás 100, chceli sme tancovať, takže aj miesto na parket, a väčšinu sme potrebovali ubytovať. Majú dve sály, klidne i 150 hostí, ubytovanie, medzi vinicami, robia aj obrad aj keď my sme mali v blízkej Lednici na zámku. Varia sami a musím povedať že výborne. Ceny ok, personál super. Keď tak mrkni na moje album, ako to tam vyzeralo.
Odpovědět
Ahoj, děkuju moc za tip, ale mají už náš termín bohužel obsazený :-( Už jsem rezignovala na region Slovácko, beru cokoliv slušně vypadajícího a prostorného max. hodinu jízdy od Hodonína (což už je i tak daleko), nemáte někdo ještě nějaký tip? Může to být i na Slovensku :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?