Svatební hostina formou rautu, jak jste to udělaly?

Měla jste některá hostinu formou rautu? pokud ano, tak jak jste to udělaly? Nechci klasiku - oběd a večer raut, nechci aby všichni seděli jako pecky... chci jídlo formou rautu a tak... prostě volnější, žádná křeč, máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
My meli raut a nebyl problem. Vsichni to vedeli dopredu a nikomu to nevadilo.Naopak si to vetsina chvalila.Prijde mi to i jednodussi.Jen si dohodnes s restauraci kolik ceho a je to.
Odpovědět
Půjčujeme párty stany na svatební hostiny. Co nám se líbilo : pod jedním párty stanem měli sezení a pod druhým ( menším ) měli vedle sebe pípu, alkohol, několik druhů vín, nealkoholické nápoje. Potom následovalo jídlo . Stany měli do tvaru L. Vedle stanu s jídlem se grilovalo. Svatebčané se sami obsluhovali. Pouze u grilu byl jedem člověk. Před stany bylo pár stolků ( pro stání) a po zahradě bylo rozmístěno několik stolků a křesel. Svatebčané se volně pohybovali a pouze starším (babička , děda) se přineslo pití a jídlo. Večer se na stolkách po zahradě rozsvítily svíčky. Bylo to moc hezké a podle nevěsty i nenákladné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já se taky rozhodla pro hostinu formou rautu. Zažila jsem to na pár svatbách a všichni si to moc chválili. Např. já jsem zvyklá jíst často a malé porce. Představa, že do sebe nasoukám k obědu talíř svíčkové a pak budu až dovečera , než bude raut hladem je strašná:-) Jen nevím, kolik mám cca počítat za jídlo na osobu:( Nechci, aby došlo a taky nechci moc zbytků... Nemáte představu? Děkuji:-) M.
Odpovědět
Profilova fotka
@milsa Mně z hotelu paní provozní napsala, že počítat tak 300-400 g na osobu. Mně osobně se to zdá trošku málo na celý večer, asi záleží, jaké má člověk převážně hosty, jestli anorektické dietářky nebo spíš vypasené "strýce"...ale na celý večer bych raději počítala s cca 0,5 kg jídla na osobu...(nepočítám do toho cukroví)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme to tak meli a dokonce jsme si i cely raut pripravovali sami (nejvice ale ma nejuzasnejsi sestra). Delali jsme nekolik druhu testovinovych a zeleninovych salatu, syrove rolady, syrove, salamove, zeleninove a ovocne misy, chlebicky, jednohubky, cukrovi a mnoho dalsiho. A hlavni jsme meli kyty, u kterych stal jeden clovek. A musim rict, ze jidlo melo obrovsky uspech 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?