Svatební hostina a raut Praha, případně okolí, do 50 lidí

Zdravím, prosím o doporučení, kde uspořádat svatební hostinu a raut - kde jste byly spokojené. Nejlépe Praha 5, ale nemusí být. Pro max. 50 lidí. Cenově přijatelné. Né nic nobl. Nejlépe s dětským koutkem a nekuřácké. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
No já jsem absolutně spokojená zde :-) Také jsem se tu vdávala... • Možnost uspořádání obřadu u nás na zahradě • Kapacita vnitřní restaurace na sezení je 80 osob, na zahrádce 30 osob • Prostor na tanec. Doporučíme hudbu, DJ • Cena 4-chodového svatebního menu od 270,- Kč • Otevřeno pro Vás budeme mít tak dlouho, jak si budete přát • Poplatek za pronájem prostor platíte pouze při akci přesahující půlnoc • Přivézt můžete vlastní dort, výzdobu i alkohol (účtujeme tzv. špuntovné“) • Ubytování pro cca 35 osob • Parkování pro 20 vozů vedle restaurace, ubytovaní parkování ve dvoře • MHD v dosahu Pokud Vás má nabídka zaujala, ráda Vám pošlu průvodce našimi svatebními hostinami, kde najdete odpovědi na všechny Vaše otázky, vzorové kalkulace, od menu, přes raut a ž k výzdobě, či ukázku příkladu na kolik vyjde svatební hostina včetně nápojů, svatebního dortu atd. Snadno si tak vytvoříte prvotní představu o cenách. Prosím o máš e-mail. Sem se to připojit nedá :-)
Odpovědět
Dobrý den, svatební hostinu vám připravím. S pořádáním svateb máme bohaté ( 23 let ) zkušenosti. Můžeme vám udělat vše na jednom místě.Máme nejen dětský koutek, ale i trampolínu a herní prvky na zahradě. velice rád vám pošlu bližší informace. Nejlépe bude , když se zastavíte a probereme všechno osobně. Budu se na vás moc těšit . Reference na náš hotel naleznete na :http://www.beremese.cz/catalog/vendor/svornost/ S pozdravem Mgr. Tomáš Král ředitel hotelu
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba mexický raut s mexičany?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda vám nabídnu služby našeho hotelu. Na našem profilu naleznete spoustu informací, fotografií a podobně. Pokud nebudou dostačující, doporučuji se podívat na naše webové stránky či FB stránky. V případě, že vás naše nabídka zaujme, kontaktujte mne a něco vymyslíme :)
Odpovědět
@kvetaszenkova Dobrý den,prosím o zaslání toho průvodce.Děkuji.
Odpovědět
@kvetaszenkova můj email rewila1@seznam.cz
Odpovědět
@svornost Dobrý den,můžete mi poslat nějakou cenovou nabídku...pro představu..Děkuji.můj email rewila1@seznam.cz
Odpovědět
@kvetaszenkova Dobrý den mohu se zeptat kde že to je? mail- Skorkovska84@gmail.com děkujiiii :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?