Svatební focení

Profilova fotka
Holky, jak to máte s harmonogranem? Přemýšlím, jestli dát oběd, potom krájení dortů a potom focení...jak to máte vy? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Focení po krájení dortu je nejlepší volba. :) Rozhodně bych nešla do focení hned po obřadu, protože pro svatebčany by nebylo příjemné na Vás čekat někde venku, případně v restauraci, kde by ale stejně nemohli začít jíst (ale společnou fotku bych po obřadu udělala). A taky je super, že po krájení dortu jsou ještě všichni usazení, takže jim můžete dát třeba svatební noviny nebo svatební křížovky a odejít. Jak se vrátíte, tak můžete mít první tanec a rozjet zábavu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
A jestli ještě nemáte svatební fotografku, koukněte na muj web :)
Odpovědět
Ahoj ;) my to máme v plánu tak, že po obřadu uděláme pár fotek s příbuznými a kamarády. Pak se jde na jídlo - rodina oběd, kamarádi mají obědový raut a já s ženichem po obědě půjdeme udělat ještě pár společných snímků jen my dva, mezitím se rodina vrátí za kamarády a naši báječní svědkové je zabaví mojí vymyšlenou svatební křížovkou o cenu a novinama. Myslím, že pokud vše klapne, bude to ideál ;) Necheme být nikde dlouho, a také nechceme nechat lidi hladový čekat až se nafotíme. Program jsme jim na tu chvíli vymysleli, tak snad vše bude ok ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Náš plán (který se ale ještě aspoň milionkrát změní:) ) je následující - obřad, společné focení se všemi (velká fotka, skupinovky, holky, kluci, rodina apod.), oběd (máme pro všechny včetně kamarádů), krájení dortu a pak útěk na focení novomanželů. Zabere nám to max. hodinku a hosté si mezitím sní dort, vypijí kávu, odpočinou, popovídají, případně se zabaví ve fotokoutku nebo čtením svatebních novin. Myslím, že takhle je to ideální, po obědě stejně žádná velká zábava nebude, všichni budou rádi, že mají chvilku klid :)
Odpovědět
Ahoj, my jsme po obřadu udělali pár skupinovek, pak oběd, po obědě káva a k dispozici byly zákusky a my jsme se vytratili na focení (cca na hodinu). Po návratu jsme strávili chvíli mezi hosty, nakrájeli dort, dali novomanželský kvíz, první tanec a po prvním tanečním bloku jsme se šli ještě na půl hodiny fotit při západu slunce. Myslím, že to bylo v pohodě, hosté se bavili, nikdo nás nepostrádal.
Odpovědět
Měli jsme krátké focení hned po obřadu (cca 30 minut), přímo na místě obřadu jsme měli připravené drobné občerstvení, aby hosté nehladověli. Poté se odjelo na hostinu, po hostině byla chvilku volná zábava, pak dort, první tanec a pak jsme se vypařili na delší focení - v té době měli svatebčané k dispozici svatební noviny, polaroid, prodávaly se lístky do tomboly a zároveň už mohli tancovat.
Odpovědět
My měli po obřadě skupinové focení a krátké portrétové, pak hostinu a navečer jsme z hostiny na chvilku utekli a udělali zbytek portrétových fotek, večerní světlo při západu slunce je na to nejlepší ;)
Odpovědět
Ahoj, my plánujeme focení ještě před obřadem, už jsem to takhle viděla na několika svatbách. Hlavní výhodu vidím v tom, že budeme oba čerstvě upravení a také aspoň pak nebudeme muset řešit jestli opustíme hostinu a kdy. Ale pokud to vyjde, tak bych si chtěla ještě na pár minut odskočit fotit při západu slunce, ale když to nevyjde, tak nevadí. Jinak hned po obřadu plánujeme dělat skupinovky.. Tak snad nám ten plán vyjde :-)
Odpovědět
Mně osobně by se teda nechtělo mít focení na dvakrát - po obřadu se všemi a potom ještě po obědě. Natož pak manželovi. My máme obřad, potom focení a potom oběd. Během našeho focení si ti, kteří na oběd nejdou, stejně rovnou odejdou a vrátí se až na raut. Pro ty, kteří na oběd jdou, máme rezervaci v kavárně, kde bude i malé občerstvení. Sami si třeba můžou udělat své skupinové fotky v parku, nebo si sednout do kavárny, pokecat s ostatníma..Nepřijde mi vůbec, že by tím hosté trpěli. :) Btw. kavárna je hned vedle parku, ve kterém máme obřad. :) Nebudou se muset nikam vláčet.
Odpovědět
Profilova fotka
Mockrát děkuji za názory..já jsem spíš pro to, aby jsme měli obřad, oběd a pak jak bude kafé a dort, takmezitím focení..ale zase se bojím, že mi třeba ukápne polévka a bude na šatech :-D ještě, že se nepodává rajska :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?