Svatební den - malá rodinná svatba

Prosím o názor, co si myslíte o svatebním dni, který by probíhal zhruba takto: Plánujeme malou svatbu jen v rodinném kruhu (cca 13 lidí + fotograf :-) ) Dopoledne by se svatebčané sjeli do bytu budoucích novomanželů, poté společný odjezd na obřad, obřad (11:30), společné focení a focení novomanželů (do cca 13:00-13:30), poté odjezd na místo hostiny, hostina (cca 14:00), pak nějaký volný program (zatím nevíme...???), cca 16:00 krájení dortu, a okolo 17.-18.hod. by se to celé rozpustilo...(možná nějaký menší rautík po tom dortu ???).... Co si myslíte o takovém svatebním dnu??? (bez večerního programu, hudby, tance,...) Děkuji za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V pohodě, klasika :D Kdybych byla zvaná, těšila bych se už teď :D
Odpovědět
na foceni jen 30 minut? to stihnete max. skupinky..
Odpovědět
Myslím, že ani tem volný program nebude potřeba, hostina by klidně ty 2 hodiny mohla trvat i v malém počtu (ale rozhodně vám nebráním něco zařadit). Jediné, co bych vám rozmluvila, je ten raut :-) s porcemi v některých restauracích má člověk problém sníst tříchodové menu a dort...
Odpovědět
Zkusím navrhnout něco k zamyšlení - budete mít program a občerstvení pro hosty na dobu vašeho focení? Co budou dělat a kde budou? Znají se? Mně jako svatebnímu hostovi tyto chvíle vždycky přijdou k nepřečkání dlouhé a rozpačité To párové focení - nelze udělat před obřadem? Nebo až po krájení dortu, kdy budou svatebčané sedět u kávy?
Odpovědět
alexah89 - na focení počítám cca 1,5 hod., to by asi mělo stačit :-) izzybickerstaff - ten rautík už by asi byl moc, to je pravda :-) erumoice1 - Občerstvení po dobu focení bude, něco malého... obřad bude venku v parku u soutoku řek (snad vyjde počasí 8-) ), a tam bude potom probíhat i focení, program během focení neplánujem, myslím si, že se tam svatebčané budou moci procházet, posedět, a určitě se zabaví... Vzhledem k tomu, že je to jen nejužší rodina, tak se téměř všichni znají :-) Mě šlo hlavně o názory k tomu ukončení svatebního dne.... zda to není moc brzy se rozejít už takhle v podvečer (většinou svatby probíhají do pozdních nočních/ranních hodin :-) )
Odpovědět
Chtěla jsem to mít úplně stejně :-) Málo lidí a konec někdy po kafi a krájení dortu. Nakonec se nám počet hostů zdvojnásobil, takže jsme zařadili i ten raut (stačil by poloviční, stejně jsme pak odváželi půl auta jídla, co zbylo). Myslela jsem si, že stejně lidí odejdou nejpozději v osm, protože jsme měli dost starších osob, ale i ty vydržely pomalu do půlnoci. Hudbu jsme neměli, pouštěli jsme si něco z pc. Během našeho focení se svědkové starali o zábavu, nejdřív všechny směřovali ke svatebním stromu, pak organizovali hromadné foto s knírky apod a nakonec rozdali kvíz (abcde) o nás dvou. Pak v mezičase četli svatební noviny a prohlíželi naše alba. Všichni byli nadšení, jak jsem to měla vymyšlené... Nic extra to nebylo samozřejmě, ale když neznají beremko a na svatbě byli před 20 lety naposled, tak to asi zajímavé bylo :-) Takže abych odpověděla na tvou otázku... Určitě to tak udělejte, pokud to tak chcete, myslím, že to bude moc příjemné a pohodové :-) A možná se to protáhne i vám... Vymysli pro ně nějakou menší zábavu, když tam nebudete, ale je možné, že se zabaví i bez toho v tomhle počtu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?