Svatba v Podstránském mlýně - zkušenosti

Ahoj! Nemáte někdo zkušenost se svatbou anebo jen svatební hostinou v Podstránském mlýně, který je kousek od Kostelce nad Orlicí? Dnes jsme se tam byli s přítelem podívat, prostředí je okouzlující a majitel také vypadá sympaticky. Ale byla bych ráda za nějakou osobní zkušenost, Člověk nikdy předem neví, jaký styl jednání anebo jaké ceny ho ve finále čekají ;)
Odpovědět
Zkontaktuj třeba @svatbataz http://www.beremese.cz/blog/svatbataz/ , měla tam svatbu. Kamarádka tam byla jako host a na té svatbě lidé spokojení nebyli. Asi je to o názoru, ale mně to místo vymluvila. Bydlíme kousek, tak to u nás bylo jedno z možností.
Odpovědět
Profilova fotka
@mirkaema já zde byla taky jako host a líbilo se mi tu, i když osobně jsem chtěla svatbu jinak a jinde :-)
Odpovědět
@puhelin Té nevěstě jsem zkusila napsat, tak uvidím, s čím se mi ozve. Mohla bys mi prosím ty napsat, jestli víš, s čím lidé ve mlýně nebyli spokojení? Proč ti tam tu svatbu vymluvila? A kde jste nakonec zvolili hostinu? My máme svatbu až v květnu 2016, tak bych ráda zvážila všechny možnosti.
Odpovědět
kamarádka si tam zařizuje svatbu a cenově se mi to zdá optimální. třeba výzdobu atd. udělaj oni se vším, takže s tím pak je míň starostí, což je docela fajn. byla jsem tam jako host, a je to tam moc pěkný a jídlo fajn... jen trochu málo prostoru vevnitř se mi zdá. pokud to nemáte letní svabu, aby se dalo bejt i venku. každopádně obřad v altánku moc pěknej.
Odpovědět
Děkuju fijonceee! Ano uvnitř je trochu méně prostoru. My máme svatbu 21. 5., tak doufáme, že už se bude dát posedět hezky venku. A pokud by pršelo, je tam takový ten stanový přístřešek, takže grilovat se bude dát i tak. Aspoň doufám :)
Odpovědět
@mirkaema popřemýšlejte, určitě se to nějak dá. v květnu teda večer a v noci bude pěkná kosa si myslim, ale zase svatebčani, pokud budou připravený na to, že se bude sedět i venku, jsou svéprávný a oblíknou se snad adekvátně. taky záleží, kolik lidí tam chcete mít. pokud třeba 40, nebude problém, aby se vešli dovnitř. ale večer pak nějaký stoly daj stranou, aby se tam dalo trochu tancovat, a jako 70 lidí se tam fakt nevejde:) ale na druhou stranu někdo určitě odjede už navečer a nebude tam do noci... no a tak:) a jinak domluva s tím týpkem je asi ok, co jsem slyšela:) takže ho zkontaktujte, on vám udělá předběžnej rozpočet jen podle počtu lidí a rozmyslíte se.
Odpovědět
ahoj.my tam měli mít svatbu příští rok v červnu ale nakonec to nedopadlo a proč,to se mile ráda rozepíšu....o tomhle krásným místě jsme se dozvěděli přes internet zjistili číslo a hned tam zavolali a pán nám už nabídl na červen 2015 jenom jeden termín.tak jsme hned řekli jo,at nám ho rezervuje a že se za dva dny přijedeme podívat a domluvit co a jak (aspon zhruba).jenže mezitím jsme potkali známý,kteří nás varovali,že tam měli mít taky svatbu ale že jim najednou zavolali,že to ruší,že si to pán napsal do jiného diáře a bohužel je ten termín už obsazený...tak jsme si s přítelem řekli,že to je blbá náhoda a že si musíme pak dát pozor kam si nás bude zapisovat.další den jsme tam jeli,místo nádherné,okouzlující a na svatbu ideální,pán přijemný,ochotný na všem jsme se dohodli (výzdoba,raut,ubytování),tak si nás zapsal (do diáře na rok 2015) s poznámkou 50hostů a 3 ubytovaní...my odjeli natěšeni že nám to tak hezky vychází..po dvou měsících od rezervace telefon že nám to ruší,že si splet diář blablabla....milion výmluv a že už tam je jiná akce a že se nám omlouvá.jo dobrý,zavolal nám dostatečně dopředu ale bohužel si myslíme že to je jejich taktika jak si přijít na větší prachy.bohužel měli jsme jenom 50hostů a skoro nikdo ubytovaný tak nás někdo přeplatil....kdyby se to stalo jednou pochopím ale že se to stane dvakrát (možná i víckrát) to už je divné...a největší gol přišel když tam volal můj táta rozčilenej a řekl že dělá v automobilce na vyšším postu a že si už neškrtnou,že budou mít sakra ostudu..to najednou pan Mráz měl termínů habaděj..ale bohužel nejspíš by jsme tím taky někomu zničili svatbu a to není fér....tot vše,dělejte jak uznáte za vhodné ale já podstránský mlýn určitě doporučit nemohu...
Odpovědět
Teda, děkuju za zkušenost misar91. Opravdu věřím, že ten týpek je něčeho takového schopný. Hned mi hlásil, že si mně bude moci zapsat až po novém roce s novým diářem, jako kdyby neexistovaly programy v počítači na x let dopředu. Asi to má skutečně jako takové aliby, aby se kdyžtak mohl na něco vymluvit. No, radost z toho nemám. My si u něj ten termín zamluvíme, ale budeme raději zvažovat ještě jiné varianty. A když nás podrazí, tak aspoň snad nebudu tolik zklamaná, protože s tou možností budu trochu počítat. Prosím tě ještě - kde jste nakonec zvolili hostinu vy?
Odpovědět
@fijonceee Chystáme se právě mít asi tak 40 hostů, takže by to mělo být ok. Pokud teda nám to pán pod nějakou záminkou neodřekne...
Odpovědět
My byli spokojeni na 100% a jinde bych se nevdávala, vyšlo počasí a místo bylo prostě nádherné, domluva s majiteli be problému a slyšeli jsme jen kladné ohlasy...
Odpovědět
@svatbataz Čtu si ten svůj příspěvek a vážně to zní dvojsmyslně. Odkaz na tebe a zmínka o nespokojenosti kamarádky (a ostatních hostů) na té svatbě jsou dvě různé "události".
Odpovědět
kamarádka tam měla stavbu(srpen 2013), já byla jako host...co se týče domluvy s majitelem, tak netuším...ale prostředí krásné, jídlo výborné....absolutně nejlepší mi přišla obsluha :-), málokde jsem viděla tak výborný personál,..
Odpovědět
Článek se načítá
Tak jsem si dnes volala na Podstránský mlýn na potvrzení termínu, který máme zamluvený už od května a vše v pořádku. Mají nás v diáři a počítají s námi :) Docela jsem se tu nechala vystresovat....takže tak u nás :)
Odpovědět
@mirkaema já to tu ted moc nesledovala tak se omlouvám že píšu až ted...nakonec to budeme mít v Dobrušce ve slunném dvoře,už máme zaplacenou i zálohu tak je to snad tutovka a konečně nám to vyjde :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Ahoj nevěsty je tady někdo kdo bude mít zde svatbu 2015 či 2016?? :-) My budeme mít v příštím roce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my tady budeme mít svatbu letos v srpnu.Už se moc těším.Každý říká že to tam je bezvadný.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Na Podstranskem mlyne jsme meli svatbu ted 4.7.. Vse bylo naprosto perfektni...organizace, domluva,jidlo....vsichni si to moc pochvalovali. Nas den byl naprosto perfektni a ja jsem panu Mrazovi vdecna,ze diky nemu vse klapalo jak hodinky.
Odpovědět
Naprosto příšerné jednání! Byli jsme domlouvat termín na srpen 2016 letos v srpnu. Vše nám ukázali, domluvili jsme termín s tím, že ho do 5.9. potvrdíme, sami pánové nám navrhli, abychom zvážili všechny možnosti. My jsme se rozhodli, že se nám mlýn opravdu líbí a termín potvrdili téměř ihned po naší návštěvě mlýna. Bylo 7.9. a nikdo se nám zpět neozval, tak jsme tam tedy zavolali a požadovali potvrzení termínu. Zvedl to člověk, který prý nemá termíny na starosty ale slíbil nám, že to řekne kolegovi a ten se nám obratem ozve. Další týden uběhl a stále se nikdo neozýval. S přítelem jsme už byli opravdu naštvaní, že se pořád nic neděje, takže tam dnes přítel jel a pánové mu oznámili, že se syn šéfa teď rozhodl, že tam 27.8. chce mít svatbu. Takhle si v Podstránském mlýně váží klientů!
Odpovědět
@kovakris Pardon, tak pry jeden z majitelu tam bude mit misto nas svatbu. A ani se nesnazili nam navrhnout jiny termin. Opravdu vstricne a mile chovani ke klientovi.
Odpovědět
My budeme mít svatbu v srpnu 2016 a vše si zatím pochvalujeme, včetně jednání.
Odpovědět
@marky_d Musím souhlasit, měli jsme tam svatbu teď v létě a ani jsem nečekala, že by se to mohlo až tak vydařit. Skvělé prostředí, domluva, obsluha, organizace, jídlo...opravdu vše strašně moc super. Ale je pravda, že tam mají spousty zájemců, tak když termín nevezmou jedni, další se o něj ještě rádi poperou. No nevím, za mě ale dokonalost sama :-)
Odpovědět
My jsme ale termín předběžně vzali a jak říkám, ještě ten den jsme ho potvrdili. Z jejich strany to tedy ani náhodou "dokonalost sama" nebyla. Přítelovi prý slíbili, že se mu ohledně náhradního termínu co nejdříve ozvou a dnes je 14. října a žádný telefonát ani mail z Podstránského mlýna nepřišel. Snaha nulová, nejspíš jsme pro milé pány byli málo lukrativní svatba! Prostředí sice krásné, ale s čistým svědomím bych toto místo nikomu nedoporučila. Musím říct, že nám to opravdu dost znepříjemnilo plánování a zkřížilo všechny dosavadní plány. Naštěstí už ale máme jiné místo a jednání s majitelkou je tedy úplně na jiné úrovni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@misar91 Ahoj, jak jste byli spokojeni se svatbou ve Slunném dvoře v Dobrušce? Taky o něm přemýšlíme. Díky za odpověď
Odpovědět
Ahoj,nakonec jsme tam svatbu neměli, omlouvam se ze jsem to neprepsala.paní ze slunného dvora je blázen :) uctuje si nehorázné peníze,okrádá lidi a to doslova. Znamym na počítala o 50tis víc než měli dohodnuto a zo na lahvích vina.vyšlo to tak jako by každý svatebcan včetně děti vypil 2l vína.nám udělala cenový návrh pro 35lidi pritom jsme několikrát zdůrazňovali ze nás bude 50. Asi aby si pak mohla ceny navýšit podle sebe... Absolutně nesmyslné ceny za alkohol,třeba 2_tisíce za nacatou láhev vodky atd.a poslední kapka byla ze mi paní začala kecat do výzdoby a do kytek a to už jsme řekli ze tam svatbu nechceme.je to tam krásné ale jinak to stojí za prd...taky je to omezene počtem lidí, nás melo byt přesně 50 a zo byl strop, tančit bychom museli venku.ještě ze jsme to tam zrušili protože nám cely večer proprsel a byla zima.nakonec jsme to meli v dobrusske pivovarske restauraci v podzemi a tam to bylo skvělé, po jídlo,personál co nás obskakoval a i prostředí.jinak je to už skoro 4 roky,nějakou dobu byl slunny dvůr zavřeny...třeba paní dostala rozum,zkusit se optat a udělat si vlastní obrazek ;) hodne štěstí při přípravách 😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?