Svatba přesně za měsíc a mám strach, že se nevejdem

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím.. potřebuju uklidnění, nebo ani nevim co ;-( Za měsíc máme přesně svatbu, vše si plánujeme sami.. Pronájem prostoru, kuchaře, výzdobu atd.. Máme rezervované místo. Složenou zálohu prostě vše,ale nějak nám narostl počet hostů.. 60! a já mám prostě strach, že se tam všichni nevejdeme.. Proto dávám fotky do přílohy - a napiště mi názor co si o tom myslíte, nebo mě prostě jen uklidněte :-D Protože, jediný co mě na tom plánování celý znervozňuje je tohle! Vejdem se? :D Btw - po obědě se jdeme hned fotit - tak se pak pár stolů kdyžtak odsune aby vznikl prostor na tancování. Začínám bejt zoufalá z toho :D jinak díky moc!
Odpovědět
@dollysek7 Jestli jsem správně počítala, jsou tam stoly a židle pro 56 osob, stůl navíc se snad najde, prostor jako takový mi taky nepřijde prťavý, "zmenšuje" ho opticky to obložení. Vejdete se 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se vejdete ke stolům, tak máte vyhráno :) Pak se něco dá pryč a když budou při tancování lidi víc pohromadě, bude to jen dobře :) Než naopak málo lidí ve velkým prostoru, tam se pak ty párty rozjíždí pomalu... víc lidí v menším prostoru je většinou celkem slušná zábava :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem napočítala 56 židlí, plus dvě uložené u stěny, čtyři židle by šli dát do čela stolů. Pokud jsou v počtu hostů i děti, ty budou buď sedět u mámy na klíně, nebo budou běhat a zkoumat kolem :-). Takže se neboj, vejdete se :-) Taneční parket může být ten prostor před vstupem a pokud bude parket menší, lidi se budou mín stydět tancovat. Spousta lidí pravděpodbně tancovat ani nebude (starší generace).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?