Svatba na louce Praha

Ahoj, napadá vás, kde by v Praze se dala udělat hostina venku, třeba na louce či tak. jde nám o to, že bychom si chtěli hostinu udělat sami, nějakou grilovačku a rautík, máme to pro 40 osob a zatím co jsem koukali, tak pronájmy a catering v pražských restauracích je nesmysl, to dát nechceme, má to být malá neformální svatba. chceme prostě gril, sud piva apod..ale vůbec nevím, kde by se to dalo páchat, bohužel nemáme domek se zahradou kam bychom se vtěsnali.. neměl jste někdo podobnou zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, napadla mě louka na Pankráci u Café na půl cesty, ale vůbec nevím, zda tam mají nějaký pronájem prostor nebo tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáte náhodou někoho z příbuzných či přátel, kteří by byli členy v některé z pražských komunitních zahrad? To by mohla třeba být cesta :-) (říkám to proto, že vím o jedné svatbě, která se celá před dvěma týdny v takové zahradě odehrála).
Odpovědět
K hostině je zapotřebí především nějaké zázemí - wc, pitná voda, lednička, elektřina. Z Prahy nejsem, tak nevím, kde se tam dělají venkovní akce, ale poptala bych se třeba v pražských půjčovnách partystanů nebo u dodavatelů cateringu, ti mívají hodně velký přehled, kde bývají jaké venkovní a nestandardní svatby a mohli by ti dát fajn tip. Zkusila bych třeba i pohledat nějaké zájmové klubovny se zahradou, případně kulturák v nějaké přilehlé obci, který by měl venkovní prostor (ale to je taky otázka estetiky).
Odpovědět
Profilova fotka
My sme mali svadbu v areale narodni hazene v modranech. Pani uz bohuzial nechce prenajimat svadbam, ale odporucam nejaky takyto areal so zazemim. :) mozno niekto zo znamych hra volejbal alebo nieco podobne a vie o takom mieste.
Odpovědět
Profilova fotka
Jednou jsme zajišťovali obřad a catering v Letohrádku Kinských na Petříně. Bylo to moc hezké. Je tam sice Muzailon, ale téměř žádní turisté, a když jsme to vyzdobili, bylo to nádherné. Pokud to zvolíte, budu ráda když Vám budeme moci zajistit další služby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?