Svatba Hradec Králové - místo na hostinu?

Ahoj holky, prosím o radu. Nevíte o nějakém pěkném místě v Královehradeckém, případně Pardubickém kraji, kde by se dala uspořádat svatební hostina a párty? Plus možnost ubytování, minimálně pro novomanžele? Děkuji za typy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přímo v Hradci - Primátorka pod terasami - hostina a párty v jednom, ubytování např. v 100 m vzdáleném penzionu Amátka. V Primátorce umí i výborný externí catering ve spolupráci s Express catering. Okolí Hradce s vlastním občerstvením - Lhota pod Libčany, Bažantnice Kinských Polesí - Luhy, Bažantnice u Nechanic, Radostov, Hájenka Na Boru, Statek Dolany, ... Okolí Hradce se službami - Šrámkův statek Piletice, Skanzen Krňovice, Penzion u Jana Svobodné Dvory, ...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Prosím, nějaký kontakt na Bažantnici u Nechanic nemáte? Děkuji
Odpovědět
Ahoj, řešila sem to samé, nakonec sme úplně jinde, ale moje tipy: Lhota pod Libčany - krásná stodola, s vybavením, ubytováním pro 14 lidí Penzion U Sv. Jana v HK - ujde to, nechtějí nic za pronájem, musí být všecko od nich kromě sladkého a dortu Penzion Nad Oborou Statek Dolany Podstránský Mlýn Lično - pro větší svatby Šrámkův Statek - psala sem jim ale ani se mi neozvali, stodola ujde ale je otevřená fakt jen na teplé večery, interiéry tak pro 30-40 osob Vigvam penzion - dražší na naše podmínky Restaurace pod Kunětickou horou Určitě sem kontaktovala ještě někoho dalšího, ale teď si nevzpomenu. Záleží jak to budete mít velké. My sme měli problém, že to bude podzim a není nás úplně málo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?