Statek, stodola, mlýn, farma v okolí Brna?

Nemá prosím někdo tip na pronájem statku, stodoly, farmy, mlýnu nebo nějaké zahradní plochy v okolí Brna? Představovali bychom si svatební hostinu spíš neformální - barevné žárovky nebo lampiony, luční kvítí, grilování, opékání selete, výzdoba, jídlo a pití vlastní, nic honosného, nic, co by nás finančně zruinovalo. Nebo třeba nějaký rekreační areál v přírodě, který by se dal pronajmout a byla tam možnost přespat v chatkách/stanech? Díky
Odpovědět
Ahoj, ja bohuzel tip nemam, ale hledam neco podobneho:-) Takze kdybys neco nasla, tak budu rada za kazdou radu a ja se taky ozvu pokud najdu neco uspokojiveho. Pro kolik lidi hledas? Pro mensi svatby se da treba Porcuv mlyn, ja bych ale chtela misto az tak pro 100 lidi. Tak hodne stesti s hledanim!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@veronikanesporova @bzuca Ahoj holky, našly jste prosím nějaké takové místo? :)
Odpovědět
Ahoj, našli a měli jsme tam i svatbu a bylo to úžasné, vůbec bych neměnila. Chata Babí lom http://www.lesymb.cz/chata-babi-lom.h... svatba byla 26.9., zanedlouho sem dám fotky. Můžeme opravdu doporučit
Odpovědět
@veronikanesporova Ahoj, tak to jsem moc zvědavá, na tuhle chatu už jsem se taky dívala, jen jsem si nakonec nedokázala představit závěrečný provedení :) Těším se na foto :)
Odpovědět
Chtěla jsem doporučit Penzion Podmitrov, ale ten Babí lom vypadá ještě o něco lépe.
Odpovědět
My jsme nakonec zvolili obrad na kopci a zbytek na zahrade a spokojenost:-). Moc se mi libil statek Samsara, ale ten ma svatebni terminy vybookovane opravdu na dlouho dopredu.
Odpovědět
http://www.beee.cz/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Chtěli jsme svatbu v okolí Brna, tak aby vše vč. obřadu proběhlo na jednom místě. Dostali jsme tip na Kadlcův mlýn. Svatba byla letos v srpnu, všem se tam moc líbílo. Takže doporučuji.
Odpovědět
Jak dlouho dopředu bylo potřeba si penzion rezervovat?
Odpovědět
Chtěli jsme mít jistotu, tak jsme si ho zamluvili rok předem.
Odpovědět
Ja tam psala nekdy pred prazdninama a hlavni sezonu uz meli dost plnou. Zalezi, kdy chcete termin.
Odpovědět
Koukala jsem na jejich www.kadlcuvmlyn.cz. Prostředí je opravdu super. Vyhovuje nám i kapacitně. Někteří hosté budou chtít přenocovat. Domluvíme si osobní schůzku a určitě ta vyrazíme.
Odpovědět
Článek se načítá
Plánujeme taky svatbu asi o sto hostech. Takový areál by nám vyhovoval, takže určitě s přítelem k nim vyrazíme na osobní schůzku.
Odpovědět
My tam měli svatbu v loňském roce, vše dopadlo nad očekávání, doporučili nám catering , zajistili výzdobu. Všem se nám tam moc líbílo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?