Sklenkovné 2 tisíce, vyplatí se to?

Ráda bych se s Vámi poradila, nevěsty ... v restauraci, ve které budeme mít hostinu nám dovolili jen 2 l vlastního alkoholu jinak ani ťuk. :-| Napřed jsme si mysleli, že to bude stačit, že zbytek panáků holt zaplatíme, že na svatbě se stejně asi moc tvrdý nepije a těch pár flašek vín ... ale teď o tom začínáme dost pochybovat, dle toho, co jsme slyšeli z okolí. A jelikož nám paní provozní nabídla, že když jí dáme na ruku 2 tis. sklenkovného, tak si tam prý alkohol vzít můžeme, tak teď docela tápeme ... myslíte si, že se to za ty 2 tis. vyplatí? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím, že by se to vyplatilo, teda u nás, záleží na tom jak moc se u vás pije ...... my máme domluveno, že budeme mít vlastní víno, ale provozní chce 40kč za láhev, s tím že máme povoleno mít vlastní slivovici a tam je to 100kč za láhev, jinak ostatní alkohol pouze od provozní...
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo to je mazec to bych raději změnila restauraci teda nez ji davat do kapsy 2000 teda..my muzeme mít vše vlastní jak tvrdé tak vína, dzusy, chipsy atak..jen pivo budeme kupovat v hospodě.
Odpovědět
lucekrestak Tak to máte dobré, to máte kde? To pak nechápu, co ze svatby mají 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
@v_erunka86 Já myslím že se to i tak vyplatí. Je to všude podobné. I ta restaurace musí z něčeho žít, platit zaměstnance atd.. Něco vydělají na jídle, ale nejvíc se vydělá právě na alku a nealku. Když si dovezete všechno svoje, tak vás většina těch dobrých restaurací odmítne, protože to pro ně není finančně zajímavé. V lepším případě vám dají to sklenkovné. Berte to jako kompromis
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s tím, že je to rozumný kompromis, nechala bych to tak a raději bych se s nimi snažila domluvit na džbánech/lahvích s nealkem, protože tam se propije také dost. Malá skleněná lahvička minerálky vyjde v Makru na směšných pár korun, ale zákazník v restauraci vypije tři a už je na stokoruně... A nebo jak už bylo řečeno, vezměte si vlastní víno, stanovte nějaký strop, kdy se tvrdý alkohol pije na vás a zbytek ať si platí hosté, případně zaplaťte ty panáky, na které hosty pozvou vaši rodiče nebo sourozenci.
Odpovědět
na to že máme celou svatbu u kamaráda s hotelem, tak bychom si nedovolili se ho nezeptat, co si můžeme vzít a co ne. A radši necháme zajištění alkoholu i nealka na něm, ať z toho opravdu něco má a nám ubude starostí a navážením krabic. Když si chcete většinu sehnat sami (a to se možná ani nevyplatí, jelikož hosody to mají za VO ceny a ty jsou nižší než akce v Penny), tak doporučuju pronajmout jen sál.
Odpovědět
Tak snad mezi to sklenkovné bude počítat i víno a nejen tvrdý alkohol ... příští týden s ní máme sedánek, tak uvidíme. Všem děkuji za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No my mame znameho hospodskeho tak asi to bude tim i jidlo nam da za nakupku :-) je to super hodne usetrime no....ale treba babicka porada dycky oslavy v hospode kde si taky muze donest plno svych veci jedina podminka u nich je ze na kazdou hlavu musi koupit myslim 4dc nebo cl panaka tvrdeho ted nevim jiste...my jim budeme platit jen jidlo a pivo a kafe no takze neco z nas mit budou to zase ne ze ne :-))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?