Saláty na svatebním rautu. Jaké máte zkušenosti?

Ahoj, můžete mi někdo poradit ohledně rautu? Máme řízečky, steaky, bramboráčky, obložené mísy. Máme tam přidávat i nějaké saláty (např.kuřecí,šopský,krabí). Máte s tím zkušenost? Jestli se ty saláty hodně jedli nebo ne. Předem děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/diskuse/tema/k... Je tady celé téma, kde určitě najdeš užitečné informace a holky ti tam budou moci víc pomoc, protože budou mít možnost přidat víc odpovědí a komentářů.
Odpovědět
my saláty dáváme na každý raut, když máme oslavy, např. zelný salát, salát z rajčat a mozarely, těstovinový salát, kuřecí salát, šopský salát, krevetový salát..... vždycky dáváme aspon 3 druhy. Na každé oslavě je to různé někdy se sní hodně a někdy mín, záleží na složení lidí a na počasí.
Odpovědět
Za mě osobně bych tam nějaký čistě zeleninový salát dala. Je to dobrý doplněk troufám si říct ke každému masu ;-) A navíc, jestli raut budete mít večer, tak je to i takové "lehčí" jídlo na pozdější hodiny. Takže si myslím, že trocha salátu se rozhodně neztratí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my měli zeleninový salát, rajčata s mozzarelou a ovocný salát a snědlo se všechno
Odpovědět
Profilova fotka
určitě bych taky dala buď salát, nebo minimálně nakrájenou zeleninu a ovoce, lidi si budou chtít odpočinout od masa a jestli bude teplo, tak jim přijde vhod
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli salátů asi šest druhů a snědla se většina. I když taky záleží na momentální chuti svatebčanů, někteří si přece jen radši dali pivo ;-) Ale za sebe říkám, že saláty na raut rozhodně ano.
Odpovědět
u nás se saláty jedly hodně, měli jsme šopský a ovocný, a šlo to na odbyt...měli jsme i jen samotnou zeleninu krájenou a taky byla hned pryč...zvlášť v červenci to určitě lidi ocení, my měli teď taky vedro a hodně lidí nemělo moc na nic jiného chuť :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my mame taky raut a taky tam budeme mit salaty.. jak testovinovy tak ovocny tak zeleninovy
Odpovědět
My jsme měli takový stojan na kterém bylo několik misek s různou zeleninou a dresingy a každý si namixoval to svoje ;o) Všem se to moc líbilo a snědlo se téměř vše :o)
Odpovědět
my budeme mít stejné jako nela... zeleninu, dresinky a ostatní dochucovadla včetně sýrů oddělené a každý si to namixuje. nevím, kolik se potřebné množství, nechala jsem to na restauraci, ale třeba já jím hodně zeleninu, ale spousta lidí zase vůbec tak uvidíme, zda zbyde nebo bude málo :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my měli šopák a byla to první věc, která z rautového stolu zmizela! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, delam servírku na rautech a svatbách a mohu rict ze sopský salát je velmi oblíbený, ale i zeleninová mísa ma uspech, ovsem nejvetsi pozornost vzdy sklidí cokoládová fontána, a nevyjde vubec draho, da se pujcit za 350kc + asi 300kc cokoladová napln
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My osobne urcite na rautu mit salat budeme, mame neco mezi rautem a grilem s uzenym a tak, ale ja jsem hodne zeleninova a jak priloha mi to prijde naprosto idealni.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.Šopák jsme na raut zařadili a dobře jsme uděli.Byl o něj veliký zájem.Stejně jako o olivy,kyselé okurky a zbytek zeleniny.naopak ovoce moc nejelo.al jak už zde padlo,dá se ovoce využít třebas k čoko fontáně a nebo si můžete udělat čoko fondue.Sada na fondue není tak drahá. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít šopák, těstovinový a ovocný salát. Rozhodně bych nějaký doporučila i tobě. Krabí je výborný, ale myslím, že by byly lepší nějaké lehčí, přecijenom těžší věci tam už máš, takže spíš něco na odlehčení nebo jako přílohu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,my měli pár salátků z různých druhů zeleniny a k tomu bylo na výběr pár dresingů a přídavků (např.balkánský sýr apod.).Takže si každý mohl namíchat dle svých chutí...Téměř vše zmizelo...
Odpovědět
Ahoj, my měli jen mix nakrájené zeleniny a asi 3 druhy různých zálivek a hosté si to moc pochvalovali, že si mohli ten salát dodělat dle vlastní chuti :-) K zálivkám byli dané cedulky aby všichni věděli jaká to je ;-) Pak tam byl pěpř, ocet, olej a sůl ...takové klasické dochucovadla pro saláty :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
My jsme vyloženě saláty neměli, ale měli jsme nakrájenou zeleninu, každý druh zvlášť a vedle s mističkách olivy, balkánský sýr apod. a každý si mohl "salát" namíchat podle chuti nebo si dát jen to, co chtěl a na co měl zrovna chuť :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?