Rustikální svatba, svatba ve stodole

Profilova fotka
Dobrý den, sháním místo (svatební stodolu) pro svatební hostinu v rustikálním stylu, líbilo by se mi dřevěné přirodní prostředí :-) s prostorem pro kapelu, zábavu a tanec :-) prosím vás o nějaká doporučení, svatba by se měla konat někdy v červnu roku 2017. Nic nenacházím. Může to být Jížní Čechy, okolí Mikulov nebo okolí Plzeň. Děkuji mnohokrát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den nabízím romantické a rustikální prostředí kousíček za Prahou. Abyste získali představu o možnostech naší restaurace a penzionu, zasílám základní obecné informace, dle kterých můžete vybrat a upřesnit Vaše požadavky. Rozhodnete-li se k osobní návštěvě, ráda Vám vše představím osobně. Krátké video o svatbách u nás najdete na webu. • Možnost uspořádání obřadu u nás na zahradě • Kapacita vnitřní restaurace na sezení je 80 osob, na zahrádce 30 osob • Prostor na tanec. Doporučíme hudbu, DJ • Cena 4-chodového svatebního menu od 270,- Kč • Otevřeno pro Vás budeme mít tak dlouho, jak si budete přát • Poplatek za pronájem prostor platíte pouze při akci přesahující půlnoc • Přivézt můžete vlastní dort, výzdobu i alkohol (účtujeme tzv. špuntovné“) • Ubytování pro cca 35 osob ( zbytek pomůžeme ubytovat v blízkém okolí) • Parkování pro 20 vozů vedle restaurace, ubytovaní parkování ve dvoře • MHD v dosahu Pokud Vás má nabídka zaujala, ráda Vám pošlu průvodce našimi svatebními hostinami, kde najdete odpovědi na všechny Vaše otázky, vzorové kalkulace, od menu, přes raut a ž k výzdobě, či ukázku příkladu na kolik vyjde svatební hostina včetně nápojů, svatebního dortu atd. Snadno si tak vytvoříte prvotní představu o cenách. A kdyby jste přeci jen váhali - získali jsme ocenění 5. nejlepší místo roku od Marriage guide a z pořadu Ano šéfe máme 3 hvězdičky :-) S pozdravem a přáním hezkého dne Květa
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohli bychom pro Vás připravit svatbu na zajímavé lokaci v okolí Plzně. Neváhejte nás kontaktovat. Hezký večer.
Odpovědět
V jiznich Cechach jsou v blizkoszi CB Svachovka, Statek c.3, Statek Kloubek....vsechno to jsou pekna mista, moji pratele tam meli svatbu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@eventista Dobrý den, mohu poprosit o bližší info? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební hostina je důležitým momentem vašeho velkého dne. Proto bývá perfektně vyzdobená a pečlivě připravená. Pomůžeme vám s naaranžováním nádobí i dekorací a zapůjčíme ubrusy, potahy na židle i okrasné mašle.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Dobrý den, sháním místo (svatební stodolu) pro svatební hostinu v rustikálním stylu, líbilo by se mi dřevěné přirodní prostředí, s prostorem pro kapelu, zábavu a tanec. Nejlépe ve středočeském kraji nebo na Vysočině. Prosím vás o nějaká doporučení
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Lony, Modrý mlýn, Yard resort Předboj :-)
Odpovědět
@klara_tumova mě se moc líbilo toto https://www.svatba-ve-stodole.cz/list... Bohužel jako u všeho podobneho letos není už volno. Pár terminu ještě mají na svatby sypka. Zadejte si na FB.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?