Rozpočet a rady na svatební oběd nejvíce pro 8 osob

Ahojda holky,potřebovala bych poradit jestli s tím některá z vás nemá zkušenosti,nebo neplánuje něco podobného ;-) s přítelem jsme se rozhodli pro malou svatbu,jen se svědkama a s nejbližšími přáteli.Chtěli bychom je pozvat na svatební oběd po obřadu,s tím,že si každý vybere z jídelního lístku sám.Zamluvím místo v restauraci,ale nebudu upozorňovat,že se jedná o svatbu.Posezení s rodinou a s ostatními přáteli by bylo v podobě opékání některý další den.Mně jde hlavně o ten oběd,jestli mi některá poradíte ;-) :-)
Odpovědět
@coniee Tak to zalezi na tom, jake ma restaurace ceny. Stahni si jidelni listek a podle toho uvidis. Nekde maji obedy teba kolem stovky, jinde kolem petikila. Nejak nevim, ceho jineho se chces vlastne v tomhle dobrat.
Odpovědět
Díky za radu,vím,tohle mě mohlo napadnout hned ;-) nemám s tím zkušenosti :-) už se o tom tady asi povídalo hodněkrát,ale jakou byste mi doporučily možnost s pitím na obědě?jestli si můžou pití zaplatit sami nebo bychom měli my? ;-) s přípitkem samozřejmě počítám ;-)
Odpovědět
@coniee To zalezi na vas. Mne by bylo treba blbe zaplatit jidlo a vodu nebo limonadu, pivo, vino ne... My jsme treba neplatili jen tvrdy, tedy pokud jsme ho sami neobjednali.
Odpovědět
Tak nějak jsem to měla v plánu i já ;-)
Odpovědět
já nevím, jde o 8 osob, platila bych vše... panákovat se v tomhle počtu nezřízeně nebude a jinak bych to neřešila a platila
Odpovědět
Záleží do jak drahé restaurace je pozveš. Nechápu jak ti v tomto může někdo poradit? Snad už jsi v nějaké byla a víš jaké jsou ceny, tak si lehko spočítáš přípitek, polévka, jídlo, dezert, pití, káva atd (taková polévka může být za 30 i za 70)
Odpovědět
Ahoj, nevím, jaké rady tady čekáš. Přidám se k ostatním, že záleží na restauraci (hlavně cenově a chutně). V restauraci bych se asi domluvila, že chci trochu klidnější místo (příp. malinký salonek, pokud by byl). A určitě bych platila vše. Možná mimo tvrdého, ale to si nemyslím, že by měla být nějaká velká útrata.
Odpovědět
Prostě vyber restauraci a koukni na jejich jídelní a nápojový lístek. Pro 8 lidí Ti nikdo speciální ceny kalkulovat nebude. A já osobně bych platila všechno, když někoho zvu na oběd. Objednala bych přípitek pro všechny a pak bych hosty informovala, jaké chody si mohou vybrat. Jestli předkrm - polévku - hlavní jídlo - dezert nebo jen méně chodů.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?