Rozpočet a rady na svatební hostinu doma pro 30lidí!

Prosím je tu někdo kdo dělal svatební hostinu celou doma (polévka, svíčková atd.)? Nemyslím pro 6lidí, ale třeba pro 30. Jak velký prostor je potřeba? Kolik na porci masa atd.? Jak velký prostor u stolu pro jednoho? Přemýšlela sem, že když bude hezky dala bych na zahradu párty stan 3x9m myslíte, že to stačí? Když by bylo ošlklivé počasí vyklidila bych spodní dvě místnosti a dělala to asi tam. Jak velká plocha je třeba tak pro tich 30lidí? A jak jste řešily děti u svatebního stolu - u rodičů nebo zvlášť?
Odpovědět
@edelin ahoj, tak nás to čeká tento týden, budeme mít cca 50 lidí, z toho 25 na oběd a zbytek přijde odpoledne. Máme celkem velkou zahradu, stan budeme mít taky 3x9m s lavicema + stoly bokem.. Děti budou jen naše a sednou si, kam budou chtít ;-) Co se týče jídla, tak bude prase cca 40kg, guláš, maso na grill, saláty apod.. Mělo by toho být dost... Více info do IP. 8-)
Odpovědět
@sonji My právě to počítali a bude nás tak 30-40 na obřad i na oběd+posezení. Čeká mě to teda až za rok, ale já jsem taková že mám ráda vše promyšlené a naplánované dopředu. :D Potom dej určo vědě jestli ten pártystan 3x9 stačil pro 50lidí ať vim! :D U nás je právě celkem problém kde tady udělat nějaké pěkné posezení tak uvažujeme o variantě doma.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@sonji Ahoj, mohla bys mi prosím napsat do IP podrobnosti? Celkovou cenu atd??? Moc děkuji :-)
Odpovědět
Posíláme Vám několik ukázek z našich svateb na zahradě - stany 5x10m, 5x12m a 6x12m.
Odpovědět
Tak vám holky nevím. Taky jsme to chtěli dělat všechno sami, ale nakonec jsem ráda, že jsme měli profi obsluhu. Vůbec nevím jak bych stíhala říkat kde co je....A už vůbec nekomentuju to, že jsem dělala asi den na pokynách na svatbu a nakonec si to skoro nikdo nepřečetl a 2 dny před svatbou se mě ptali kde to vlastně vůbec je a od kolika...:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?