Restaurace Karel Dolní Chabry - zkušenosti

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo zkušenosti se svatební hostinou, rautem a večerem v restauraci Karel na Praze 8 v Dolních Chabrech z poslední doby? Díky.
Odpovědět
Byla jsem tam loni na svatbě kamarádky, Bylo to v létě na tom dvoře, Naprostá spokojenost. Výborná kýta a super svatební koláčky.
Odpovědět
Profilova fotka
@klaravitkova bylo venkovní grilování? A hostina byla? Jsem ráda za reakci. Podrobnosti kdyžtak pošlete do IP. Moc díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My tam mame naplanovanou svatebni hostinu a raut na 22.4. A zatim super jednani, nabidka, cena, personal.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@kristynka4 My tam budeme mít obědový raut 1.čvc a zatím jednání, cena a domluva v pohdoě :-) p. manažer byl ochotným vaří tam dobře a personál je taky na jedničku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hmajerova254 tak ať to klapne v pohodě :-) Já to neriskla, i když to máme kousek od domova...
Odpovědět
Profilova fotka
Tuto restauraci navštěvuji už několik let na rodinných oslavách. Naposledy jsem tam byla loni v létě, jídlo i obsluha vždy perfektní.
Odpovědět
Profilova fotka
@brillante my tam také tak jednou do roka zajdeme, ale vždycky to byla katastrofa... Strašně nepříjemná obsluha a jídlo také nic moc a ještě jim to trvalo dlouho. Naposled jsem tam byla předloni. Letos jsme tam byli na čarodějnicích a tam se chodilo ke stánku, to bylo ok.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynka4 Aha, to je škoda. My tam máme oslavu vždy tak 15 lidí, máme salonek a posledně mi právě velice chutnalo. Jídlo asi trochu trvalo, protože si vzpomínám, že jsem měla opravdu hlad :) Teď jsme se tam chystali na diamantovou svatbu prarodičů, ale bohužel mají obsazeno. Jinak svatbu jsem tam nezažila, tak nevím.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Zdravím, obnovuji dotaz na tuto restauraci. Jako místo na svatbu se nám líbí moc - budeme mít dost dětí na svatbě, takže mi vyhovuje to dětské hřiště na dvoře, dál se mi tam líbí ten bowling a sezení venku... Obsluha byla vždy příjemná. Jediné, s čím jsme nebyli moc spokojeni, bylo jídlo. Jedli jsme tam celkem dvakrát a pokaždé bylo hovězí dost tuhé - což teda na svatební svíčkovou nejsou moc fajn vyhlídky. Jídlo jako celek nebylo špatné, ale žádá hitparáda taky ne. Ale jak píšu, to jídlo bylo zatím jediné negativum. Tak sháním aktuální informace a zkušenosti, zda do toho jít nebo se tomu spíše vyvarovat?? Předem děkuji. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Prostředí příjemné, obsluha v pořádku, jídlo jako by vařil kuchař, kterému je všechno jedno. Steak v pohodě, řízečky skoro průhledné asi z friťáku, bramborová kaše z brambor z předchozího dne a totéž brambory jako příloha. Hranolky ok. Kulinářský zážitek se nekonal, další návštěvu neplánujeme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?