Raut pro 25 lidí - cena, objem

Profilova fotka
Ahoj, budeme mít svatbu o 25-30 lidech... Paní v penzionu nám poslala ceník (ceny jsou přiměřené,někde nadprůměr, někde podrpůměr, takže ve výsledku tak akorát :-D ). Zarazilo mě ale, že většinou se raut platí na osobu, ale tady je to na gramáž (100 g řízečků,1 obložená mísa atd.). Co myslíte, že je lepší?
Odpovědět
Profilova fotka
mě taky posílali 1+1kg řízků 1000Kč...apod.. a sama nedokážu odhadnout kolik se toho tak sní :/
Odpovědět
taky máme napočítaný raut na gramáž, máme 55 lidí, tak klidně můžu poslat do zprávy :) vychází nám to necelých 500 na osobu i s grilem, zákuskama a čoko fontánou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@m4ruun Jůů, pošli, prosím :). Já vůbec nemám představu ani s čím porovnávat... :-O
Odpovědět
@alenkara pošli mi mail :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ideální stav je zkonzultovat obojí. Cenu na osobu, nabízené gramáže i konkrétní složení jednotlivých položek. Abyste věděli co lidi budou jíst a kolik toho dostanou :-) Běžně se vychází z ceny na osobu. Ale jestli můžu poradit rozeberte do detailu co vám budou nabízet. Bývá běžnou praxí, že vám do rautu přidají různé "zbytečnosti" o které ani svatebčani nestojí , které Vám zvednou náklad na osobu a přitom je lidi nejedíí :-). Viz různé malé záviny se speciálními paštikami atd. Pokud máte svatbu delší, doporučuji raut rozfázovat např. na odpolední část a večerní část, prostě aby vám část řízků donesli odpoledne, pak lidi vyhládnou a část večer. Počítejte že se sní průměrně tak 150 gr masa / osobu.
Odpovědět
Profilova fotka
@m4runn mohla bych také poprosit o kontakt? Cena vypadá dobře a fontána zní lákavě :-) moc děkuji michaela.krausova@email.cz
Odpovědět
@misa24 a chceš kontakt i na místo hostiny, nebo jen raut?
Odpovědět
Profilova fotka
@m4ruun na obojí prosím :-)
Odpovědět
@misa24 mas IP
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?