Raut a co podávat

Ahoj, nemáte fotečky vašeho rautu a měli jste nějaké speciality? Nevím, co vše podávat, když plánujeme grilovat kýty.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamoska mela kureci kridla tusim, rizky, nejaky raznici, steaky,ruzny salaty. Ale pokud mate kytu, tak asi neni treba tolik masa.
Odpovědět
My si připravujeme raut sami.. takže tam kromě různých druhů masa, masových rolád - mají úspěch vždy, tlačenek... budou také saláty.. vetšinou má úspěch zelný se šunkou a ananasem.. hodí se jako příloha k masům...ale i těstovinový klasický/s bazalkovým pestem a sušenými rajčátky..
Odpovědět
My plánujeme si také raut udělat sami. Jen potřebuji nějakou inspiraci ;-)
Odpovědět
My jsme měli část objednanou (maso, grilování), část vlastní. Nám nejrychleji zmizel tatarák, ten byl dodaný. Z domácích věcí šel na odbyt hrnec škvarkového sádla s chlebem :-) Kromě dodaného masa a jiného grilování jsem nakoupila den předem tunu zeleniny, červený čočky a podobných surovin a sestra mi z toho vyrobila mísy salátů a pomazánek (z červené řepy, s těstovinama, s balkánským sýrem atd.), sama bych to vůbec nestihla. Bezva jsou i domácí paštiky (ovšem ty daj dost práce), quiche nebo bramboráky. Ale chce to někoho, kdo se o to bude starat, případně to doplňovat, pokud to zařizujete sami.
Odpovědět
Profilova fotka
@marsi85 my sme mali grilovanu kytu a hermelin, 3 druhy "prosciotto", 3 druhy syra a ktomu zlty melon s hroznom, kuracie maso s mediteranskou zeleninou, opekane zemiaky a zeleninovy salat. pecivo bolo ku kytam ale z toho sa nezjedol jediny kus jedlsa len zelenina a zemiaky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?