Raut 1 200/osoba bez pití.Je to hodně?

Profilova fotka
Ahoj holky, našli jsme úžasné místo v nově spraveném zámku. Všechno je tam TOP a dokonalé.Jak uvnitř,tak venku.Prostě podle mých představ.Ale dnes mi poslala kalkulaci.Máme 10 dětí a 50 dospělých.Cena od 1200/osoba a není v tom pití. Je to podle vás hodně přemrštěná cena? Obřad bude od 14hod. Oběd bude formou rautu.Samozřejmě jídlo bude po celou dobu Děkuji
Odpovědět
Pokud to i za oběd - tzn. 1200,- jídlo za "celý" den, přijde mi to naprosto v pohodě :-) ono je taky fajn zjistit si, kolik to třeba je gramážově, když jsem objednávala raut u nás, tak jsem byla přesvědčená, že se vše nesní, objednala jsem o 10 porcí míň a ještě zbylo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano,je to na celý den..děkuji :)
Odpovědět
Tak pokud je tam i oběd:) tak tu cenu chápu. My máme 650:) ale taky to máme na vesnici.
Odpovědět
Profilova fotka
my měli raut za 300 na osobu bez pití, raut top, jen ne samozřejmě na tak pěkném místě, počítám že do té ceny je "rozpuštěný" i pronájem prostor nebo ten platíte zvlášť?
Odpovědět
Profilova fotka
@rolfickova Ten se platí právě zvlášť
Odpovědět
Profilova fotka
@wildwife aha... a co v tom rautu máte typově za jídlo? klasické řízky, obložené mísy a tak? nebo něco dražšího? mě to přijde hodně, ale my měli úplně jiný typ svatby, ne takhle zámecký, tak mám to měřítko asi jinde...
Odpovědět
Profilova fotka
Je to dobrá cena, také jsme měli obřad + oběd+večerní raut na zámku a platili jsme za os. víc...samozřejmě záleží také na tom jaké máte menu...ps: ten raut mi přijde rozumný, nám se všichni nacpali na oběd a večer pak už skoro nikdo nic nejedl :-D takže toho dost zbylo
Odpovědět
@wildwife jaké jídlo bude za ty peníze na rautu? je dobré se na ně podrobně zeptat, aby jste nebyli překvapeni.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme meli za raout 330 Kc/os a asi 230Kc/os za obed taky to bylo bez piti...ale je fakt ze jsme byli v penzionu na vesnici..na zamku se holt asi musi pocitat s vyssi cenou...
Odpovědět
Cena je vyšší, ale není to katastrofa. My platíme 1.000kč/osobu za oběd od 3 chodech, přípitek a večerní raut. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je v tom jidlo od obeda po veceri takto je dobry, pokud jen raut at uz obed ci vecere je to hodne.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je to za jídlo na celý den, připadá mi to v pořádku. Jestli je to pro vás hodně, projděte si návrh jídla a přemýšlejte, kde ubrat, případně sdělte provozní svou představu o ceně a požádejte jí o přizpůsobení jídla vašemu rozpočtu. Ono to není snadné, udělat kalkulaci, když nevíš, čeho přesně se držet, ale vždy se dá přizpůsobit přáním a představám snoubenců.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Není to tak hrozné. My máme svatbu taky na zámečku a platíme 900,- Kč za osobu (zveme všechny na oběd i na večerní raut) přičemž je v tom přípitek, tříchodové menu na obědě a po celý večer doplňovaný raut včetně klasických mixů řízků, různých mís, pro pseudodietaře nám nabídli lososa nebo mozzarelu s rajčaty, grilované žampiomy a pro českou školu třeba nesmrtelné bramboráky s masovou směsí nebo guláš a spoustu dalších pokrmů. :-) Strašně záleží na tom, co ta Vaše cena zahrnuje, potažmo kolik toho obsahuje. :-)
Odpovědět
Nám řekli cca 1000,-/osobu i s pitím.. Je v tom tříchodový oběd a večerní raut.. Pití nealko, alko, panáky (to co si řekneme, že mají koupit a rozlévat).. V ceně je obsluha, příprava stodoly a tak.. Nicméně to budeme mít na statku, ne na zámku.. Takže si myslím, že je to adekvátní :)
Odpovědět
Prijde mi to akorat. My mame raut/osoba 800,- bez piti. Ale mame i obed coz je jeste cca 500,-/ osoba bez piti
Odpovědět
No, ono když si vezmeš, že za měsíc sníš za zhruba 2500 Kč, tak to je hoooodně nadsazené. Ale to je všude - i u nás na severní Moravě chtějí za osobu 1000-1500 Kč, je to prostě hrozně výnosný byznys.
Odpovědět
Profilova fotka
Wau, my teda máme konečnou kalkulaci za jídlo 550 Kč/osoba za oběd a večerní raut, který bude rozdělen na první teplou část a druhou studenou část. Do rautu jsme si vybrali lososa, roastbeef, burgery, atd, takže standardní věci. Je teda pravda, že oběd máme bez předkrmu a relativně levný, ale i tak počítáme, že se i s pitím dostaneme na celkovou cenu 1000 Kč na osobu. Lihoviny platíme taky.Takže díky bohu za levnou Vysočinu... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som sa kedysi dostala k informácii, že hosť "stojí" cca 1000 (jedlo a pitie na hostine, zákusky, prenájom sálu atd), teda pri 50 hostí budem očakávať, že budem platiť v mieste hostiny cca 50 000. Záleží samozrejme, či je hostina od 14 alebo 17, a aký "komfort" ponúkajú. My sme nemali lacnú svadbu, ale cca to vyšlo podobne (prenájom, jedlo celý deň od 10:00 do 5:00 rána, pivo, nealko, vína, výzdoba... mimo tvrdý alkohol a zákusky, to sme mali vlastné). Takže ak sú priestory naozaj krásne a páči sa vám to, 1200 / osobu nie je úplne mimo, je to asi "trochu viac", ale podľa fotiek aj tá svadba bude asi "trochu lepšia", ak viete čo tým myslím..... Záleží, či ste ochotní to zaplatiť.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?