Pronájem party stanu Plzeň

Profilova fotka
Zdravím, ženy nevíte některá o někom kdo v Plzni a okolí, popřípadě v Praze pronajímá party stany? A máte s nimi nějakou zkušenost? Děkuji za doporučení a názory, rady a tipy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, párty stany máme a pronajímáme. Náš servis je vč. dopravy, montáže, demontáže + inventář - stoly, židle, osvětlení, bistro stolky, DJ na svatbu, atd. děkuji Kostolnik
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Milé nevěsty, minulý rok jsme měli svatbu venku v našem profi partystanu 6x12m s baldachýnem a musím říci, že jsme udělali to nejlepší rozhodnutí. Partystany jsou variabilní, pokud je teplo, dají se pryč bočnice, pokud je, pokud je chladněji, bočnice se nasadí a uvnitř stanu je tepleji. Co se týče vybavení, doporučuji jak klasické stoly (my měli kulaté), tak i bistro stolky. My jsme měli stan na trávě, měla jsem trochu obavy, ale i když den předem pršelo, bylo vše ok a podlaha nebyla potřeba. Dejte si jen pozor, jak kvalitní stany si pronajímáte. Hodně záleží na gramáži plachty! Takže za mě partystan určitě doporučuji a nabízím vám rovnou partystan s nádherným baldachýnem z naší půjčovny. K rautu si můžete také objednat automatický kávovar Lamanti včetně 1kg výběrové kávy z naší pražírny. K tomu nabízíme i další doplňky, které se vám mohou hodit na vaší svatbu: slavobrána, skleničky, deky, světýlka, rámy na focení.. Jsme z Liberce, ale můžeme přijet kamkoliv. Pokud byste měly nevěsty jakékoli dotazy ohledně stanů a zkušeností s ním, ozvěte se, ráda vám poradím!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?