Předkrm ano na bo ne?

Profilova fotka
Holky je předkrm nutnost?Měli jste ho všechny?Teď to nemyslím kvůli penězům a jak ušetřit..Zajímá mě to. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme předkrm neměli a nikomu nechybel :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@adelinkam My předkrm neměli. Nemohli jsme si s mužem vybrat, tak jsme ho vyřadili úplně :-D A nikdo si ani nestěžoval, že by mu chyběl :-)
Odpovědět
No my jsme ho vynechali taky. Vzdycky kdyz byl nekde predkrm meli jsme problem dojist vsecko.Mne dela problem i polivka :-D a nechybel nikomu.
Odpovědět
nutnost to není, ale my máme předkrmy rádi, na svatbě jsme měli a všichni byli nadšeni :)
Odpovědět
Profilova fotka
My ho mit nebudeme, protoze v restauraci kde mame hostinu, tak davaji obrovske porce a tak by vsechny chody nikdo nedojeld.
Odpovědět
Profilova fotka
No právě...Mě to připadá moc.Já nikdy nezvládla všechno sníst a hodně lidí má ten samý problém.Ale mám trochu obavu,že když bychom ho vynechali, aby si hosti nemysleli, že jsme škrti... :-( :-D
Odpovědět
Nutnost to není, ale stejně jako lalkaamichal máme předkrmy, resp. vícechodová jídla rádi, takže jsme ho měli. A předkrm se dá udělat samozřejmě tak malý a lehký, že by neměl hosty ovlivnit v tom, jestli dojí další porce...
Odpovědět
Řešili jsme stejný problém, ale nakonec jsme předkrm i přes velké porce měli. Měli jsme zvěřinou paštiku, která měla obrovský úspěch. Zvolili jsme ho z toho důvodu, že během předkrmu si všichni stihli objednat pití a následně už oběd plynul ve slavnostním duchu bez rušení obsluhy a zjišťování, kdo si dá pivo. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?