Prarodiče až do konce?

Profilova fotka
Ahoj holky, ptám se teď spíš těch co už to "mají za sebou" :-) Zůstávali prarodiče až do nočních hodin s vámi nebo odjížděli dřív? Případně varianta spaní? Jak to vůbec udělat? :-D
Odpovědět
U nás to prarodiče měli na svatbu 3h cesty, tudíž přespávali i s celou přítelovou rodinou. Měli jsme na 3L pokoji dvě babičky a jednu jejich sestru a nebyl vůbec žádný problém.
Odpovědět
U nás zůstali do konce a vůbec jsem to nečekala:-D ale moc nás to potěšilo:)
Odpovědět
Jinak si nepamatuju, jak dlouho prarodice zustavali vzhuru, zabava se zavirala asi ve 3 rano (my sli spat v jednu) a tak dlouho to urcite nebylo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Naši prarodiče byli i s ostatními přespolními hosty ubytováni na hotelu a samotnou mě překvapilo, že si svatbu tolik užívali a šli spát až k ránu :-)
Odpovědět
@malamicka Měli jsme zajištěný odvoz pro všechny hosty na chvíli, kdy oni si přáli (domluvené taxi). takže když se manželova babička rozhodla, že je unavená, prostě jsme ji odvezli do místa, kde spala. Na ostatních svatbách, kde jsem byla, to bylo stejně - nevydrželi do konce, když požádali, byli odvezeni domů nebo do ubytování. Mimochodem, manželova maminka chtěla na rozvoz ze svatby objednat autobus... ale nemyslím, že lze spoléhat na to, že všichni hosti budou chtít skončit nastejno (pokud to teda novomanželé neuseknou po večerníčku povinně).
Odpovědět
Profilova fotka
U nás moje babi a děda cca so pul jedne a pak meli odvoz a to babi pred svatbou prohlasila ze ze zdravotnich duvodu max na obed;) ale tak se ji libilo ze byli dlouho;) babi od manzela ta byla temer do konce;) a to byla mesic predem v nemocnici na umreni;(:)
Odpovědět
Profilova fotka
@malamicka My jsme pro rodinu měli zajištěno ubytování, které bylo cca 10 minut chůze od hostiny. Takže mladí šli pěšky a starší měli námi zajištěný odvoz. Ať už je vezeš do hotelu nebo domů (pokud to není 100 km), tak bych odvoz určitě zajistila, alespoň těm babičkám/dědečkům a rodičům. Na hotelu spali pouze dvě babičky, zbytek jel domů (sám vlastním autem s někým dalším) a šli docela brzy. Babičky už máme starší a ne moc aktivní. Ale záleží to právě na věku a na tom, jaké jsou.
Odpovědět
My meli ubytovani primo v miste svatby - dopredu jsme to tak planovali prave kvuli rodinam s detmi a starsim lidem - zadny odvoz nebyl potreba a babicky se zaridily podle libosti.
Odpovědět
Moje babi (80) odchazela nekdy kolem devate, ridic ji vezl domu. Manzeluv deda (70) s babi (60) zustali az do konce, pak je take odvezl ridic. Vsichni bydleli do 20ti min cesty autem
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den :), nabídli jsme ubytování všem a jediní kdo odmítli byli prarodiče a moje maminka. Jedna babička je nemocná a jela v 8, druhá babička a mamča jely kolem 10/půl11.
Odpovědět
Manželovo babi odjela kolem 16 (ze zdravotních důvodů, kdy si potřebuje doma ošetřit nohu po nějakém časovém intervalu) :). A moje babi kalila až do konce, je nejlepší :-D. Jinak jsme měli zajištěný odvoz, takže kdo chtěl, mohl kdykoliv požádat o odvoz :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Pro rodiče a prarodiče (v našem případě už jen mojí babičku) a těhule s manželama jsme měli zajištěný ubytování i s odvozem. Nicméně babi pařila až do rána :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Překvapivě šestero prarodičů vydrželo až do 01:30 !! Jen jedna dvojice odešla už někdy odpoledne bez rozloučení...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?