Poraďte restauraci v okolí Turnova nebo Malé Skály

Profilova fotka
Ahojky, potřebuju pomoct s hledáním restaurace v okolí Turnova, Malé Skály. Něco, kde dobře vaří a mají uzavřenou místnost pro cca 30 lidí..Kdybyste některá věděla, moc by mi to pomohlo. Díky
Odpovědět
Hodně tu holky chválili restauraci Šetřilovsko v Turnově.
Odpovědět
Nebo penzion Chlum na Vyskři nebo Hamštejn. http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju moc za reakci..zajímaly mě novější informace. Z těchto restaurací se mi bohužel ani jedna nelíbí. Jelikož jsem přímo z Malé Skály, všechny je znám jako běžný zákazník. Bohužel jsem zklamaná. Chlum je pěkný ale docela dost drahý, na Hamštejně nám bylo po obědě špatně a nebyli schopni zvládnout obsloužit skupinku 20 lidí, přitom jsme byli objednáni, vždy 3 lidi dostali jídlo, zbytek hladově koukal..A Šetřilovsko má ošklivé porstředí. I přes všechnu tuhle moji kritiku věřím, že někomu se tam svatba povedla a byli spokojení. A Olusence děkuju za reakci
Odpovědět
My měli svatbu na Rohozci a tak jsme taky hledali něco okolo Malé Skály, nebo prostě Český Ráj. Člověk by řekl, že je tam spousta vhodných penzionů, ale ono to tak není. Mají pokoje třeba po 6 lůžkách a to se mi na svatbě nechtělo dát lidi dohromady, chtěli jsme jim nechat soukromí, nebo mají sály pro 80lidí apod (Jizera, Kavka). * * * Ještě mě teda napadá ta restaurace přímo na Vyskeři u silnice. Tam jsou ochotní uzavřít restauraci, vařili tam dobře a bylo to tam hezké. Nebo Maškovka v Turnově. Jinak nevím, nemám vyzkoušeno. Bohužel.
Odpovědět
Profilova fotka
My chceme taky Rohozec a jelikož jsme přímo z Malé Skály, tam bude i oslava pro kamarády, tak jsme chtěli něco blízko..Uvidíme..zatím času dost a dost...Olusenko, můžu se zeptat jak to funguje s objednáním termínu obřadu? Na ofiko stránkách zámku jsem nic pořádného nenašla, tak jestli se tam má člověk stavit osobně, nebo na MU? A jestli mi prozradíš kde jste nakonec měli hostinu vy? Díky ;-)
Odpovědět
Termíny na nový rok se vypisují až v novém roce. Takže my jsme nejdřív zamluvili restauraci, pak jsme museli čekat (od září do ledna) a hned první pracovní den v novém roce letos jsme žhavili telefon... Takže musíš počkat do toho 2.1. nebo 5.1., kdy začnou na městském úřade v Turnově pracovat a zavolat tam a domluvit si termín. Když nebudeš chtít nějaký hodně žádaný třeba 9.9.2009 apod., určitě si budeš moct vybrat, který budeš chtít i hodinu. Výhoda je, že tam jsou na svatbu 2 hodiny, tak se s nikým nepotkáš. Byli moc ochotní a na naši žádost i upravili proslov a přidali do něj osobní udaje, kde jsme se potkali, říkali nám křestními jmény, stačilo říct - měli jsme proto oddávající co dokázala mluvit spatra, nečetla nic. Stojí to trochu víc, se vším dohromady asi 4000, ale stálo to za to. Pak na MU dostaneš seznam písní a telefon a domluvíš si hudbu. Taková mladá holka hraje na varhany a kluk krásně zpívá. Super.
Odpovědět
Penzion s bowlingem a bazénem jsme nakonec sehnali až v Heřmanicích u Jablonného v Podještědí. Sice to je daleko, ale už dopředu jsme počítali s tím, že se tam bude spát a odpadne tak starost s odvozem ale zase je skoro až tam dálnice přes Liberec a až za něj, tak to šlo.
Odpovědět
Ahoj, jesli hledas misto pro hostinu a ubytovani svatebnich hostu, tak ti mohu vrele doporucit hotel Jizera na Male Skale, mela jsem tam svatbu v zari 2008 a bylo to uplne super, prijemny a mily personal, se kterym jsme nemeli zadny problem, prostory v salonku jsou rekla bych max. pro 45 lidi, a mistecko pro tanec se tam naslo taky. Najdi si jejich stranky na netu a urcite je kontaktuj. Preji krasnou svatebni hostinu.
Odpovědět
jo jeste jsem zapomnela k hotelu Jizera na Male Skale, jidlo je tam vytecne:)))
Odpovědět
Profilova fotka
bobo: děkuju za radu..jak jsem psala jsem přímo z Malé Skály, takže Jizeru znám..jenom se tento rok měnili majitelé a my zatím neměli odvahu se tam stavit. Takže děkuju za informace a zároveň za tip. stavíme se tam a ochutnáme jaký mají jídlo..Už se docela těším až všechny ty věcičky budeme zařizovat :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?