Poraďte jídlo na svatební hostinu na zahradě

Profilova fotka
potřebuju poradit hostina bude na zahradě pod bergolou. u které máme chatku kde se dá připravit jídlo a pohoštění. potřebuju vymyslet menu které se nemusí ohřívat a v letním teple se nezkazí( máme studený, suchý a čísty sklep). myslela jsem předkrm šunkové rolky, hlavní jídlo bramborový salát, grilované maso, a samozřejmě dort... poté pohoštění švédský stůl a gril. napadá vás něco jiného a co si o tom myslíte?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
my jsme měli narozeniny také venku pod pergolou ( červnu a bylo docela vedro) , jídlo jsme měli dané na švedských stolech aspon v místnosti, kde se chodilo na terasu a jídlo jsme měli následující: oběd byl servírovaný: Předkrm: Šunkové roládky se sýrovou pomazánkou, domácí pečivo s rozinkami 200g Kuřecí steak na roštu, šťouchané brambory ( /prsa špikovaná parmskou šunkou a parmazánem) 200g Vepřový steak z panenky , šťouchané brambory ( /špalek z vepřové panenky špikovaný slaninou, uzeným eidamem a čabajkou) 200g Losos na roštu na špenátovém hnízdě, šťouchaný brambor ( /filet bez kosti a kůže na hromádce listového špenátu s plátkem ementálu) na každém talíři byl ještě míchaný salát – variace zelených lístků /ledový, římský, hlávkový, dubový, paprika, ruccola a balený dressing k vybrání dle chuti/ raut: Kukuřičná tortilla, mexická zelenina, rajčatová pikantní omáčka do tortille A kuřecí maso na nudličky, zakysaná smetana a pikantní hnědé fazolky. Kančí kýta pečená na divokém koření, pomalu vařené višně v červeném víně. Jarní brambůrky balené v drobně sekané pažitce a kapané máslem. Domácí bramboráčky rustical. Smažené kuřecí stehenní řízečky ala KFC lehce pikantní s omáčkou sečet and soure Vepřové svatební řízečky lehce česnekované (kotleta bez kosti) Krůtí roláda z prsou plněná špenátem a italským sýrem riccota – dozlatova pečená! Smažené lososí Nugetky podávané s celerovou remuládou. Pečená kuřecí prsa špikovaná šunkou a eidamem. Grilovaná zeleninová variace – uložená na dohřívacím chefingu. Grilovaný ovčí a kravský sýr v čerstvých bylinkách. Pečené švestky balené v anglické slanině Variace čerstvě dopečeného minipečiva Humr se třemi druhy omáček –/holandská, krevetová a barnaise/ Ovocný salát z čerstvého ovoce s jemnou vanilkovou zálivkou. Šopský salát bez rajčat Bramborový bez majonézy Z čínského zelí s kukuřicí a bylinkami Krabí koktejl s e zeleninou a čerstvým ananasem. Sterilované okurky, feferony… no a samozřejmě zákusky a dort.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?