Menu Forum

Poraďte jídlo na svatební hostinu na zahradě

2. lis 2011  •  Otázka  • 
fotoportrét
fotoportrét
balbala
19
Registrovala se 2. listopadu 2011 na beremese.cz. Přidala 23 příspěvků a 5 alb. Má 27 přátel. Horní slavkov, Region Karlovy Vary.
fotoportrét
fotoportrét
balbala
19
Registrovala se 2. listopadu 2011 na beremese.cz. Přidala 23 příspěvků a 5 alb. Má 27 přátel. Horní slavkov, Region Karlovy Vary.
 potřebuju poradit hostina bude na zahradě pod bergolou. u které máme chatku kde se dá připravit jídlo a pohoštění. potřebuju vymyslet menu které se nemusí ohřívat a v letním teple se nezkazí( máme studený, suchý a čísty sklep). myslela jsem předkrm šunkové rolky, hlavní jídlo bramborový salát, grilované maso, a samozřejmě dort... poté pohoštění švédský stůl a gril. napadá vás něco jiného a co si o tom myslíte?
2. lis 2011 ve 13:22  •  To se mi líbí
 Přidej svoji odpověď
fotoportrét
fotoportrét
jennifer
Svatební výzdoba Kennoušek
PRO

Květy a dekorace - Region Hodonín
1
fotoportrét
fotoportrét
jennifer
Svatební výzdoba Kennoušek
PRO

Květy a dekorace - Region Hodonín
1
 my jsme měli narozeniny také venku pod pergolou ( červnu a bylo docela vedro) , jídlo jsme měli dané na švedských stolech aspon v místnosti, kde se chodilo na terasu a jídlo jsme měli následující:
oběd byl servírovaný:

Předkrm: Šunkové roládky se sýrovou pomazánkou, domácí pečivo s rozinkami
200g Kuřecí steak na roštu, šťouchané brambory ( /prsa špikovaná parmskou šunkou a parmazánem)
200g Vepřový steak z panenky , šťouchané brambory ( /špalek z vepřové panenky špikovaný slaninou, uzeným eidamem a čabajkou)
200g Losos na roštu na špenátovém hnízdě, šťouchaný brambor ( /filet bez kosti a kůže na hromádce listového špenátu s plátkem ementálu)

na každém talíři byl ještě míchaný salát – variace zelených lístků /ledový, římský, hlávkový, dubový, paprika, ruccola a balený dressing k vybrání dle chuti/

raut:
Kukuřičná tortilla, mexická zelenina, rajčatová pikantní omáčka do tortille
A kuřecí maso na nudličky, zakysaná smetana a pikantní hnědé fazolky.
Kančí kýta pečená na divokém koření, pomalu vařené višně v červeném víně.
Jarní brambůrky balené v drobně sekané pažitce a kapané máslem.
Domácí bramboráčky rustical.
Smažené kuřecí stehenní řízečky ala KFC lehce pikantní s omáčkou sečet and soure
Vepřové svatební řízečky lehce česnekované (kotleta bez kosti)
Krůtí roláda z prsou plněná špenátem a italským sýrem riccota – dozlatova pečená!
Smažené lososí Nugetky podávané s celerovou remuládou.
Pečená kuřecí prsa špikovaná šunkou a eidamem.
Grilovaná zeleninová variace – uložená na dohřívacím chefingu.
Grilovaný ovčí a kravský sýr v čerstvých bylinkách.
Pečené švestky balené v anglické slanině
Variace čerstvě dopečeného minipečiva
Humr se třemi druhy omáček –/holandská, krevetová a barnaise/
Ovocný salát z čerstvého ovoce s jemnou vanilkovou zálivkou.
Šopský salát bez rajčat
Bramborový bez majonézy
Z čínského zelí s kukuřicí a bylinkami
Krabí koktejl s e zeleninou a čerstvým ananasem.
Sterilované okurky, feferony…

no a samozřejmě zákusky a dort.
2. lis 2011 ve 14:45  •  Svatba byla v červnu 2007  •  www.vyzdoba-kennousek.cz  •  To se mi líbí
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla fóra. Poznámka admina: “Pro reklamu na našich stránkách slouží Profil Profesionála.”
2. lis 2011 ve 14:25 • lubinaa
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla fóra. Porušoval pravidlo "Fórum není pro firmy". Poznámka admina: “ale jen pro PROfesionály”
5. led 2012 v 19:43 • eliasek