Poplatek za uzavřenou společnost - máte zkušenosti?

Ahoj holky, mám na Vás dotaz.. celkem mě překvapilo, že si restaurace účtuje 7tis. za uzavřenou společnost.. Ačkoli si necháváme od restaurace dělat komplet hostinu i s večerním rautem a pitím + ubytujeme hosty v jejich penzionu (zaplatíme za všechny pokoje, ačkoli se všechny neobsadí.. Máte s tímto nějakou zkušenost, prosím?
Odpovědět
Ahoj pracovala jsem na hotelu s restaurací a pokud berete vše od nich a je vás dost, nic jsme beuctovali, pouze pokud měla restaurace kapacitu např 50 lidi a chtěli mít uzavřenou společnost pro 20 lidi, něco se doplacelo také.
Odpovědět
ahoj, myslím, že dneska ne to naprosto běžná věc, také jsme platili za uzavřenou společnost. Bohužel, ačkoliv si člověk odebere všechno do daného provozovatele, ještě si nechá zaplatit za to, že prostory uzavřel.Ale není to nic výjimečného, dělají to snad všude takto /hlavně, když se jedná o svatbu, to je snad všechno + 100% přirážka :D /.
Odpovědět
Profilova fotka
Dovedu to pochopit v případě, že je kapacita restaurace větší, než počet lidí na svatbě...
Odpovědět
@kiki007 ano bohuzel je to tak, je to jako pronajem restaurace kdyz neni naplnena kapacita..kdyz jsem pracovala v restauraci taky jsme tam takovy poplatek meli kdyz byl na svatbe mensi pocet jak 45 osob
Odpovědět
Ahoj holky, děkuji moc za reakce.. My teda kapacitu restaurace ještě přeplníme (bojuji s tím, abychom se tam všichni vešli).. ale nezbývá mi než se s tím smířit a zacálovat. :D Máme to domluvené od září a o poplatku jsme se dozvěděli až teď (svatba v srpnu). Hezký den.
Odpovědět
@kiki007 v tom případě nerozumím poplatku, když jste přeplnili kapacitu, tudíž restaurace nemůže být škodná na tom, že má zavřeno :-S s tím bych teda nesouhlasila, ještě kdyby mi to řekli takto na poslední chvíli.
Odpovědět
Já bych se tam teda šla poštěkat. To není normální, když je vás hodně a nebudou tratit.
Odpovědět
Tak pokud je to restaurace napriklad v blizkosti pamatky a kde maji spocitano, ze by za ten den vydelali vic penez nez na vasi svatbe tak to naprosto chapu...tech lidi se tam jen na obed muze otocit v radu stovek a udelaji vetsi trebu nez vy za cely den... pokud je to bezna knajpa kde prodaji 150 obedu a 50 veceri tak bych se na tom mozna pozastavila, ale tak obsluha prijde o dyzka, z neceho se musi zaplatit ..jestli to tam mate od rana do rana nez je bezna provozni doba, urcite vam budou chystat tabuli a uklid po svatne neni takovy jako po beznem provozu..take mozna mate omezenou nabidku destilatu, tak mi 7 tis prijde adekvatni...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?