Pomocná síla

Dobrý den. Měli jste někoho, kdo byl jako pomocná síla na hostině, párty, která třeba umyla nádobí, doplnila raut a podobně.? Kolik jste platili na hodinu? Určitě někoho potřebujeme, jen nevím kolik nabídnout. Děkuji.
Odpovědět
Dobrý den, my jsme například pomáhali na svatbě s obsluhou - točení piva, nalévání panáků, sklízení talířů po hostině, doplňovali raut a zaplatili nám 1000 kč+malá výslužka. Byli jsme tam od 12 do cca 2 ráno.
Odpovědět
My jsme měli na cca 85 lidí na svatbě hlavního číšníka a vzal si k sobě dvě holčiny na pomoc, jejich úkolem bylo točení piva, nalévání pití, co si kdo objednal, roznášení servírovaného oběda, rozkrájení a servírování dortu, doplňování průběžně rautu.. standard v roce 2017 mi byl od zkušené hostinské řečen minimálně stovka na hodinu, plus pokud je člověk spokojen, samozřejmě něco navíc. jsme ze středních čech, z bývalého krajského města. samozřejmě se to asi bude lišit podle toho, kde se svatba koná a jak bývá kde zvykem.. ale stovka na hodinu byla u nás minimum.
Odpovědět
Půjde mi kamarádka, měla jsem v plánu 100 Kč na hodinu, sice je nás hodně, ale s tím že všichni si budou brát jídlo i pití sami a ona bude sklízet nádobí. Na některé jídlo máme třeba dřevěné lodičky, na prase tácky. Takže se jedná o sklenice a doplnit připravené tácy s jídlem když dojdou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?