Polaroid (fotokoutek) na svatbě- měli jste?

Profilova fotka
Ahoj, moc se mi líbí nápad udělat fotokoutek a tam mít i Polaroid. Měli jste to tak někdo? Zeptala jsem se přítele na názor a on mi řekl, ze neví, zda by to někdo využil... Tak nevim a ptám se Vás, co už to mate za sebou. :) Připadne kdybyste měli fotky z fotokoutku, jak to u vás asi vypadalo, tak budu moc rada za inspiraci :)
Odpovědět
Ahoj my měli a bylo to skvělý, vážně :) koukni na muj fotoblog (nebo i na bazar - plno věcí do fotokoutku včetně jednoho balení do istaxu), půjčeno jsem měla od firmy Homobot a max spokojenost ,bylo to nenucené a myslím, že se všichni vyblbli (ty fotky jsme pak dávali na "svatební strom" se vzkazy fixou).
Odpovědět
Taky jsme měli polaroid. Neměli jsme ho teda vyloženě do fotokoutku, ale na vytvoření knihy hostů - hosté se nám vyfotili, fixou dopsali vzkaz a přilepili na nástěnku. Teď nám tato památka visí v obýváku. Všem se to moc líbilo, samozřejmě se dělalo víc fotek než jen na tu naši knihu hostů a všichni měli hned u sebe památku. Bylo to fakt super. Půjčeno jsme měli od polaroidlove.cz.
Odpovědět
Ahoj, taky chci využít polaroid na svatbě. Jakou jste měly cca spotřebu materiálu? Jak moc dopředu jste si foťák zamlouvaly?
Odpovědět
Já jsem zamlouvala pul roku dopředu a použila jsem 80 fotek (ps holky kdyby nekdo chtel tak mám jedno balení navíc - PC byla 524 a nechala bych to za 500 s poštou nebo se domluvíme - už je mi to k ničemu). dík
Odpovědět
Profilova fotka
A kolik je "filmu" v baleni? :)
Odpovědět
V balení jsou dva sáčky a v každém sáčku je nápln s 10 fotkami (takže 20 fotek) (dělá se I menší balení ale je dražší).
Odpovědět
Taky doporučuji polaroid na svatbu..měli jsme půjčený od polaroidlove a hosté se fotili do naši knihy a zanechali nám tam spoustu krásných fotek včetně vzkazů. Měla jsem i nějaké rekvizity a stačilo by jich o polovinu méně..hosté dost improvizovali :)
Odpovědět
Holky mám dotaz...jak jste měly velkou svatbu a kolik fotek jste vyfotili? :-) alespoň přibližně :-) děkuji.
Odpovědět
holky, mam dotaz:). Kolik stoji priblizne to pujceni polaroidu:)?
Odpovědět
Pujceni polaroidu je v obou zminovanych zdarma. Podivej se na jejich steanky a tam najdes veskere informace.
Odpovědět
http://www.beremese.cz/blog/valentova...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mam zamluvený polaroid na červen už ted na polaroidlove, vybereš ze tří typů fotáku, dle velikosti fotek a platí se profocený snímky s tím, že nejmín 50ks, jeden smínek okolo 33kč, takže zaplatím 1650 Kč a zálohu chtějí 1000 :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kockakacka Ahoj mě nabídla moje fotografka zapůjčení polaroidu v cené celého focení, jen si zaplatím film. Nevím, zda již máš vybranou fotografku, ale ta moje je naprosto perfektně vstřícná. Udělala mi cenu na míru, plus se mnou neustále diskutuje po e-mailu co a jak ;-)
Odpovědět
My jsme měli polaroid a bylo to super. Měli jsme různé rekvizity a svatebčané se vyfotili a nalepili nám své fotky do svatební knihy a připsali nám k ním vzkazy. Po svatbě jsme si je pročítali a hodně jsme se nasmáli. Až budeme mít fotky od fotografky přidáme si je k ním i s různými upomínkami na svatbu. Vidím to jako skvělou vzpomínku na svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Pozor, pravý Polaroid má šíleně drahé kazety. Jedna kazeta s 8 snímky vyjde na 500 - 600,- Dneska se s nimi fotí minimálně, používají se víc Instaxy, které vozím na svatby i já. Hledejte tedy pod názvem Fujifilm Instax, to jsou novodobé "Polaroidy", kde je cena za kazety nižší, vychází na 550,- za 20 snímků. Já vozím na svatby Instax wide, to jeprakticky největší formát a ten také doporučuji používat :)
Odpovědět
No super, taky jsem se sháněla, kde a jak sehnat ten foťák. Na polaroidlove je na výběr i právě ten Instax wide, takže super...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj příjde mi to jako dobrý nápad .. koupila bych pak velkou knihu k tomu nějaké lípánky aby se ty fotky mohli rovnou nalepit do knihy a hosté k tomu třeba napsat věnování .. Náš fotograf nám také dal dobrý nápad ale až na poslední chvíli takže jsme to nestihli zařídit .. Pořídit plno digitálních foťáků dat do košíků a nechat svatebnčany ať se nafotí a pak seš překvapená co všechno nafotili :D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, můžu se ještě zeptat, jak to funguje? Zaplatím jen počet fotek, co si objednám? A nejde to tak, že si objednám třeba 50 fotek, ale koupím si třeba na alze náhradní film a vyměním si ho? To mají asi ošetřený, že to vyměnit nejde, že?
Odpovědět
Profilova fotka
@klara108 treba u Analogue, kde jsem si instax pujcovala ja, bylo pujcovne zdarma za podminky, ze si od nich vezmes filmy v urcite hodnote. My jsme na svatbu o 100 hostech brali 160 fotek (papirku) a akorat to krasne vyslo - mame plnou fotoknihu hostu, plus fotky z vecerni zabavy, ktere jsou opravdu k nezaplaceni, jsou to takove momentky a plus si snad kazdy par odnesl nejakou tu fotku domu. Jinak naplne jsou po 10ks a clovek si to naopak musi menit sam, takze si naplne muzes koupit kde chces, ale treba u toho analogue si pak musis zaplatit pujceni, treba 100Kc za den, takze se asi cloveku vyplati vzit si ty filmy u nich. http://www.analogue.cz/pujcovna/
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, budeme mít na svatbě instax wide 300. Nemáte prosím některá návod na výměnu balíčku s fotkama? Děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud byste měla zájem o profesiomální fotokoutek, tak Vám můžeme nabídnout za velmi příjemnou cenu. V případě zájmu se podívejte na náš profil :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?