Pes a svatba - co dělat? Jaké jsou vaše zkušenosti?

ahoj holky chtěla bych se optat jak to máte s hlídáním vašich miláčků na svatbě, My tu naší máme jak dítě a chceme aby byla na hostině ale nějak si nevíme rady kdo by nám ji hlídal. Jak jste to vyřešili? poprosili jste někoho známého nebo jste řekli úplně někomu cizímu a zaplatili to?
Odpovědět
Profilova fotka
Nám ju na obrade držal priateľ švagrovej a na party potom už bola navoľno. Mali sme uzavretú záhradu a psíkov tam bolo myslim okolo 5. :) Mrkni na fotky.
Odpovědět
Ahoj, rozumím Ti:-) Taky máme našeho pejska jako dítě. A právě proto jsem si řekla, že by se na svatbě akorát trápil... my bychom na něj stejně čas neměli a běhat tam v tom zmatku... Měli jsme tedy svatbu v jednom městě, kde bydlíme, takže byl ženichem vyvenčen před obřadem (okolo 15h) a pak nám ho přivezli na focení, běhal s námi po parku a máme s ním krásné fotky. To se vyvenčil zase a pak za ním jel ženich před půlnocí. A pak už spinkal. Měli jsme v hotelu, kde byla hostina, noc v novomanželském apartmá a tam byl pejsek taky s námi. Já bych mu to prostě neudělala, tahat ho mezi 60 lidí, kde hraje muzika a tak... každý mu bude dávat od jídla:-( Asi je to moc velký miláček;-)
Odpovědět
My zas řešili čoklíka rodičů. Je to mazel největší, ale i dost velký plašan. Nedokáže, když se něco děje sedět někde v koutku. Takže i když jsme si ho do restaurace vzít bez problémů mohli (měli jsme to na farmě), tak zůstal radši v klidu doma. Představa, že od každého somruje jídlo a pak mu bude druhý den zle... Vylítal se tedy dopoledne před obřadem, pak jsme ho vyvenčili po obědě, když jsme stejně jeli domů zagarážovat veterány a pak se k němu v průběhu večera vrátil na otočku táta a nakonec naši stejně vydrželi cca do 23 a jeli domů za nim. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Nechali jsme psa doma, optimální řešení. Sice ho nemám jako dítě, ale mám ho dost ráda na to, abych ho nestresovala na svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu mimo domov, je to víkendová akce, celý objekt máme pro sebe, tak psa bereme s sebou. Předpokládám, že bude už od pátku ve střehu, takže v sobotu už toho bude mít sama dost a nebude ji tudíž všude tolik 😄 na obřad ji vezmeme, a pak nejspíš někde padne do stínu. Je ráda s námi. Nechtěla bych slavit a ji mít někde zavřenou. Sice slintá a somruje, ale nepředpokládám, že by to někoho pohoršilo, tak si s tím hlavu moc nelámu.
Odpovědět
já to taky řeším. máme psy dva, respektive dvě fenky. určitě chci, aby byly na focení. původně jsem je tam chtěla celý den, ale pak jsem si říkala, že to pro ně bude stres a navíc bude horko... takže přemýšlím, jak to udělat, ale vidím to spíš tak, že budou doma, pak pojedou na focení (asi si pro ně prostě pojedeme s fotografkou - máme to kousek) a pak budou zase doma. bude jim tam líp, než aby lítaly mezi všema těma lidma a ještě je každej krmil...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme dvě fenky zlatého retrievera a svatbu bez nich si neumím představit (když to řeknu natvrdo tak jsou pro mě důležitější jak někteří lidé) takže tam budou s náma. U obřadu budou určitě, jedna nám donese v košíku prstýnky :-) pak je někdo šupne k nám na pokoj, kde budou přes oběd a na focení si holky zase vytáhnem. Zatím to vypadá, že budeme mít horko, takže stejně mi celý den na pokoji prospí.
Odpovědět
Profilova fotka
My teda máme taky pejska a nedokážu si představit tenhle den bez něho :-) mamka má dva zlatý retrívry a jeden nám taky ponese prstýnky :-) spíš je to o tom, jak oni snáší víc lidí, ale zatím mě ani nenapadlo, že by mohli mít nějaký problém. Naopak budou šťastní kolik tam je lidí :-)
Odpovědět
My naší fenku bereme taky jako naše dítě, ale nakonec jsme se rozhodli jí na svatbu nebrat. Je to jack russell, takže je fakt hodně hyperaktivní, takže by pořád byla v pohybu a obávám se, že by se o ní někdo akorát tak přizabil a i ona by byla zbytečně ve stresu (nemá ráda, když se tancuje). Naštěstí máme možnost ji nechat u známého, ke kterému chodíme běhat agility. Sám má malou smečku psů a malá už u něj jednou byla, takže víme, že tam bude spokojenější a ani si na nás nevzpomene.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?