Penzion Zatiší v Moste ?

Ahoj prosim ma někdo zkušenost s timto penzionem ?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Sestřenka tam měla hostinu a bohužel moc spokojená nebyla. Vše pramenilo z přístupu paní provozní. Připravili jim úplně jinou výzdobu než bylo domluveno, všude umělé květiny, které si zásadně nepřála, hosté dlouho čekali na jídlo a zatímco první hosté dojídali ostatní ješté stále neměli jídlo na stole. Neochota, nepříjemné a neprofesiální chování. Ale určitě jsou i lidé, kteří byli spokojení.. My jsme teď měli hostinu na Hněvíně a nemůžu si to vynachválit. Překvapily mě mírné ceny, personál byl milý a ochotný, jídlo výborné. A opravdu to nebylo nějak drahé na to kolik jsme měli jídla a pití. Kdyby něco klidně napiš do zpráv :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Co já zase mám zkušenosti tak v zátiší vyšli vždy vstříc, byli ochotní a jídlo měli na stole všichni v čas alespoň na svatbě mojí tety ano. I kamarádka tam byla spokojená, asi neměli svůj den :/ Mi to plánujem asi na resslu na statku nebo v restauraci na koupališti ressl s minigolfem. Dá se tam i grilovat sele či kýty.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, máte některá nové zkušenosti se Zátiším? Jak tam vaří a jaké je jednání majitelů?
Odpovědět
Profilova fotka
Já se vdávala teď 1.4. a hostinu jsme měli v Zátiší-lepší místo jsme si vybrat nemohli :-) ;-) krásný prostředí a paní majitelka je naprosto úžasná ženská-ve všem mi vyšla vstříc-jídlo vynikající a udělala i spoustu věcí okolo ....takže za mě palec nahoru
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?