Pejsek na svatbě

Profilova fotka
Už zase přidávám další dotaz =). Ahoj všem, měl jste někdo na svatbě svého pejska? Máme s přítelem fenečku JRT a chceme ji na svatbě mít, je to prostě součást našeho života, naše rodina. Chci abychom s ní měli svatební fotky. Měl jste někdo také psa na obřadu? Jak to zvládal? Dali jste pejskovi "svatební" obojek, nebo obleček? Dejte prosím fota ať chytnu inspiraci. Díky moc.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@barbucha023 Hezky den, my jsme meli na svatbe 2 chlupate druzicky (i kdyz jsou to kluci! :D)… Vsechno zvladli na jednicku, byli hodni, uzivali si slova chvaly vsech milych hostu a sem tam si pomlaskali na nejake te dobrote!
Odpovědět
@barbucha023 Ahoj, my na svatbě mít pejska budeme. Je to kříženec kolie, velmi akční, miluje lidi a nikde nepostojí. Na obřadě bude asi sedět s našima, na hostině bude volně, jen musíme hlídat všechny východy. Ale čekám, že se bude zdržovat u sladkého.:-) Ani na chvíli jsme neuvažovali, že by s námi v tento den nebyl. Stejně ho nemá kdo hlídat, když budou všichni na svatbě a do nějakého psího hotelu bych ho nedala, nepochopil by to a my bychom si to neužili, protože bychom věděli, že on je v cizím prostředí, kde se trápí.
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé holky, děkuji, jsem ráda, že nejsme sami takový blázínci že si chundeláčka vezmeme s sebou =). @kristyna_senf Teeeda, Vám to hodně slušelo.
Odpovědět
Tak s naším pejskem to bude dost těžké. Doma ho nebude kdo mít hlídat, tak bude muset jet s námi. V kostele s námi být nemůže, tak asi bude muset zůstat na hotelu, ale není rád v cizím prostředi, tak se bude chudáček trochu trápit a bude dost štěkat. Doufám, źe si nebudou hoteloví hosti stěžovat. Po obřadě ho někdo doveze na hostinu a bude s námi. Jen zase tolik cizích lidí a neznámé prostředí mu nebude dělat dobře, ale prostě to nejde jinak zařídit. Večer snad už bude na hotelu s nějakou z babiček. No, celé mě to pořád vrtá hlavou, jak to nejlépe zařídit, aby se trápil co nejméně. Pokud máte nějaký nápad tak sem s ním. :)
Odpovědět
Ahoj, taky bych moc chtěla mít naší roční fenečku na svatbě (malý kříženec) ale vím že by jí tak každý něco (dobrého pro lidi) podstrčil (i když bychom jim řekli ať ji nekrmí). Je zvyklá jen na suché granulky v určitou hodinu a cokoliv ji kdokoliv dá jí udělá špatně. Zvrací a má průjem. Taky vím že je na nás dvou závislačka, takže by se od nás nehla (když by ji zrovna někdo něco necpal) a cizích lidí se bojí a všechny kdo půjdou na svatbu nezná, takže teď přemýšlím co s tou naší potvůrkou :) Samu jí doma nechat nechci, takže dost záhada :)
Odpovědět
Ahoj, my máme pejska JRT a bohužel bude doma. Ale máme domluvenou slečnu na hlídání a řidiče, co za nim budou jezdit. Na obřad nemůže-je to v kapli, ale pak na focení si ho necháme přivézt a zase se vrátí, hostinu máme od půl sedmé, tak se pak ještě vyvenčí dvakrát a bude spinkat. Jen ho chceme na svatební noc s sebou do hotelu, tak uvidíme, jestli nám to dovolí. Říkala jsem si, že bude radši doma v klidu, než v tom blázinci... i když je to takový naše dítě...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít nastopro našeho psa na svatbě. Je to prostě naše součást a všichni kolem nás vědí, že jsme šílení pejskaři. Pravděpodobně ještě další dva psi přibudou, takže svatba bude určitě dogfriendly i pro ostatní :) Je ale třeba myslet na to, že se někdo bude muset o psa tak trochu starat - hlídat ho zda ho někdo nekrmí, tím co by neměl, jestli má dost vody, je vyvenčenej a neočůrává to, co nemá atd. A taky jestli už třeba nemá toho všeho dost a nepotřebuje si někam zalízt do svého pelechu.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za vaše příspěvky. Niky bude s námi na obřad, kde ji bude mít na starost moje mamka. Všichni vědí, jaký mám názor na krmení psa čímkoliv co pro něj není vhodné a vědí, že by tím zkazili celou svatbu, tak snad si to odpustí. Na oběd bude také s námi a přemýšlím dost nad tím, že ji tam vezmeme kennelu na kterou je zvyklá aby si případně mohla zalézt a nebyla rušena šumem kolem oběda. Poté ji vyvenčíme a zůstane už doma ve svém... My bude pokračovat dál s přáteli a rodinou.
Odpovědět
@kristyna_senf Ježííííš! Ti jsou! Vypadá to, že přítel si bude brát taky berňáka. :-D To jsou prostě tak super psi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít také na svatbě naší Jezevčí družičku, ponese nám prstýnky 8-) Nedokázali bychom si představit, že by tam nebyla. Máme ještě kocourka, ale u toho je jasné, že bude doma....na svatebních fotkách bude při asistenci při ranních přípravách ;-)
Odpovědět
Ty fota sou naprosto super !! :-)
Odpovědět
Fotky krááááásné :-) My máme taky kluka JRT, ale bude muset být doma, je to hroznej janek.... obřad u jezírka by ještě zvládnul, ale oběd v restauraci... :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Taky máme JRT a přesdstava, že bychom tu ďáblici,co chce furt aportovat měli na svatbě...no ANI náhodou!!! Musím jí někomu na 2 dny dát, nebo psí hotel, s tím počítám. Hlavně nemusí být ostatní svatebčané z toho nadšení, že je tam pes, i když fotky s ní by byly moc pěkné, ale něco za něco. :-|
Odpovědět
@pypika Všichni tady u jiných témat, kde se řeší svatební menu, koho pozvat/nepozvat, děti na svatbě, apod. píší, že si má každý udělat svatbu podle sebe, tak u psa na svatbě to platí taky.:-) U nás většina svatebčanů našeho psa zná, takže se jejich reakce nebojím. Nevím, jaké povahy jsou JRT, ale kolie jsou hodně citlivé a milují svou smečku, takže vím, že by se v psím hotelu trápil, nejedl by. A budou tam i děti, které s ním rády aportují, takže se nakonec zabaví všichni.:-)
Odpovědět
my taky budeme mít na svatbě obě naše fenky, taky koně ... bez zvířat by to nešlo, nikde je "odkládat" na hlídání nebudeme a ani nehodláme, jsou součástí naší rodiny a všichni to ví :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ha_ja však já jsem nepsala,že si jí nemají brát.... ;-) jen jsem napsala, že s tou naší by to nešlo, toď vše.
Odpovědět
Profilova fotka
My ještě svatbu neplánujeme, ale ráda bych, aby si moji svatbu v budoucnu užili všichni - hosti, jejich děti i jejich psi. Proto si na svatbě (nebo tedy spíše posvatební oslavě, kterou bych nejraději na nějaké zahradě) představuju jeden koutek psí (voda, nějaká schovka, hračky...) oddělený nějakým plotem a pak koutek dětský (tam už si s plotem nejsem jistá :)), kde by mohla být i nějaká hlídací teta.
Odpovědět
Profilova fotka
Pejska jsme na svatbě měli...jak píšete je součást našeho života. Taky máme yorka a dokonce jsme s ním i fotili...i když to se mu moc nelíbilo, tak fotek s ním je minimum (on se nerad celkově fotí :-D ). Měl jen červeného motýlka a nechali jsme ho samozřejmě ostříhat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zapomněla jsem tady dát tu hlavní fotku, že se mu na svatbě opravdu líbilo. :-D
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Jéé to je hezké děkuji za fotky =). Niky s námi bude i kdyby čert na koze jel. =D Máme štěstí že naše malá je hrozná modelka před foťákem, takže věřím, že fotky s ní budou parádní.
Odpovědět
My budeme mít oba naše psiska na svatbě :-D JRT i našeho nalezenečka :-) Jsou součástí rodiny, takže proč ne? Obřad bude na ekofarmě, takže venku, sami majitelé pejska mají takže no problem :-) a Pokud s tím někdo z rodiny bude mít problém, tak holt smůla. Naši psi jsou vychovaní, neštěkají, po nikom neskáčí, take snad ale nikomu vadit nebudou ;-) Po obřadu a focení budou chrnět v pokoji v penzionu. Jinak motýlek i svatební obojky budou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A kde sháníte svatební obojek? Mě se nabídka co jsem zatím našla moc nelíbila, tak přemýšlím, že koupím obyčejný, bílý, koženkový obojek a nějak ho nazdobím....
Odpovědět

Odpovědět
@pypika Já to pochopila, jen reaguji na to, že by se to svatebčanům nemuselo líbit.:-)
Odpovědět
No obojky jsem se vyjádřila nepřesně - ten černý bude mít motýlka :-D a malá bílá bude mít náramek pro družičky, stejný jako budou mít moje družičky. Něco vyberem na fler.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@barbucha023 kennelka je super nápad, tu určitě vemte ;) Mrkni ještě na našeho fotografa, docela se na psy na svatbách zaměřuje :) https://www.facebook.com/media/set/?s...
Odpovědět
Brácha měl na svatbě svého psa - maďarský ohař. Bylo to úplně bez problémů. Protože fenku milujou. Dostala na obojek mašli v barvě svatby, a fotek má ze svatby víc než já:-D
Odpovědět
My rozhodně na svatbě pejska mít budeme :) Máme fenku AST, je to součást naší rodiny takže ji tam chceme :) navíc když je pes vychovanej tak si myslím že to není problém :)
Odpovědět
my taky budeme pejsky ladit a obojky objednáváme z http://www.obojky.wbs.cz/ mají tam skvělou, pestrou nabídku, vzorky stuh už máme doma a jsou fakt nádherné, tak se na výsledek moc těšíme
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?