Party stany

Dobry den, mel jste nekdo vypujcen nejaky party stan, pri hostine nebo obradu venku? Koukala jsem na azrent, kde je pujcuji a tam to vypada hezky...Aby to nebyla moc "opicarna", ale lepsi, nez zmoknout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Stany na svatbu jsme zařizovali několikrát. Vždy lépe vypadají stany typu pagoda. A vevnitř se to dá samozřejmě vyzdobit plus řada dodavatelů k těm stanům nabízí dovnitř taková "nebesa", která přikryjí tu konstrukci. Záleží kažfopádně na velikosti stanů, již potřebujete.
Odpovědět
My si půjčovali stan od "obce". Měli 6x12 m, bílo modrý s okny v bočních stěnách. Cenově to byla nejpřijatelnější možnost, respektive v porovnání s ostatními nabídkami to bylo v podstatě zadarmo. Pokud máte někde takovou možnost, doporučuji se na to zeptat. Postavili i zbourali místní dobrovolní hasiči ;)
Odpovědět
Podívejte se na naše stránky , třeba se Vám bude něco líbit. Jirka
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Měli jsme od PJpartystany z Nového Jičína, cena 3500Kč za 5x10m, takže super cena, podlahu jsme zajistili jinde, a jako opičárna nám to vážně nepřišlo :-D Bylo to dokonalé a krásné! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, párty stany vč. vybavení, osvětlení, atd. u nás od rozměru 3x6, 6x6, 6x9, 4x8, 5x10m....atd. Kalkulaci rád zašlu emailem dle zadání - místo, od-do ( počet dnů ), co vše, popř. dle počtu osob a vyzužití doporučím. děkuji Kostolnik
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?