Papírové nebo dunicelové ubrusy - zkušenosti

Profilova fotka
Milé nevesty našla som na internete papierové a dumicelové obrusy.Nakolko potrebujeme niečo ako podklad pod krajkovane a záclonovité typy obrusov. (Svadba je u chaty v lese ,boho prírodná,nemám rada luxusný uhladený štyl a pod ) Tak premýšlam nad tozto podkladovou variantou ale z fotiek na eshopoch neviem usudit ako vyzeraju nazivo a ci by to mohla byt moznost. Máte niektorá skusenosti prípadne fotky kde ste takéto papierove obrusy pouzili?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@almafloresta Dobrý den , nevěsta sice nejsem, ale co se kvality týče dunicelové ubrousky jsou nepraktické , nedají se ani požít, jsou moc naškrobené. Pokud budete mít dřevěný stůl použil bych doprostřed stolu , buď organzu nebo lehkou smotanou načechranou záclonu.
Odpovědět
Profilova fotka
@molekulator dakujem,Prave budeme mat svadbu na chate a su tam biele okastove stoly,a premyslala som iba nad ubrusmy z papiru ako podklad pod krajkovanu jemnu latku, obrousku ucŕcite ne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud opravdu vzhled stolu nedovoluje použít jen krajkove ubrusy, tak bych použila jen ten papírový ubrus. Ta krajka by Vám po tom jezdila, to bych použila spíš na židle. Na jedné svatbě nevěsta ten papírový ubrus měla a nevypadalo to zle, jen je třeba počítat s tím, že se může trhat. Koupit můžete také v Makru nebo Zero eshop. Níže foto toho ubrusu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?