Oznámení těhotenství nevěsty na svatbě. Kdy ho udělat?

Máme těsně před svatbou a čekáme miminko. Na svatbě to oznámit musíme už kvůli pití alkoholu, ať každému nemusíme vysvětlovat, že nepiju a také to chceme oznámit všem najednou (teda především rodičům) - už když jsme oznamovali svatbu, tak jedni byli smutní, že to věděli později než ti druzí (máme oboje rodiče rozvedené - tak je to na 4x). A teď řešíme, kdy je to nejvhodnější... Chtěli jsme při předávání nevěsty, ale pak asi všichni budou řešit miminko a ne obřad nebo po obědě před naším odjezdem na focení, ať si mají o čem babičky a rodiče povídat. (A ještě na obřadu budou kolegyňky z práce, kde jsem to nestihla oznámit, neboť jsou všichni až do svatby na dovolené, tak bych asi měla strach, že se to donese i do práce). Nemáte někdo podobnou zkušenost, jak tedy a kdy oznámit těhotenství na svatbě?
Odpovědět
Já bych to možná spojila s přípitkem... nebo to nechala po obědě. :-)
Odpovědět
Já bych to taky spojila s přípitkem. To je doba, kdy už jsou všichni v klidu na místě a soustředí se na to, co se říká. Takže až domluví ten, kdo přípitek bude pronášet, ať si vezme slovo ještě ženich (nebo vy oba) a oznámí to. Zároveň tím objasníte, proč si tu skleničku vlastně nedáš ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Souhlasím, u toho přípitku by to bylo pěkné, ženich by ti mohl názorně vyměnit skleničky a něco pěkného říct:-) nebo rodičům do ubrousku schovat fotku z ultrazvuku a pak něco říct:-)
Odpovědět
u přípitku je to fajn a nebo i oddávající při obřadu,už jsem to zažila a řekl to moc pěkně... jinak tu jednu sklenku si klidně dej,ta ještě nikoho nezabila... ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?