Originální zábavné hry

prosím o inspiraci :) podotýkám originální a zábavné hry pro hosty! ....žádné hledání nevěsty/ženicha podle zadku, uší, hrudníku a jiné zhovadilosti. taky se nechci vracet na první stupeň a hrát tanečky s balónky s židlí apod. tombolu jsme taky vyřadili.
Odpovědět
Taky by mě něco takovýho zajímalo :-) Jediný, co jsem tady viděla novýho bylo to, že se vzal váleček z kuchyně a hosti si ho při tanci předávali mezi nohama a bylo to dost vtipný :-) Ale jinak se hodně věcí pořád opakuje a nikde není nic novýho :-(
Odpovědět
Profilova fotka
super je třeba karaoke. Nebo jsem jednou na jiné akci vymyslela, že každý předvede nějakou hlášku nebo scénku nebo alespoň melodii ze známého filmu. Kdo jich pozná nejvíc, vyhrává. Je to celkem psina, zvlášť v době, kdy jsou hosté v náladě. Nebo třeba rozdělit lidi po skupinách 6ti lidí a rozdat jim lístečky s různými postavičkami: amazonka, Homer Simpson, Harry potter, zombie... a každá ta skupinka má vymyslet krátkou scénku, aby tam byly všechny postavy. Ale zabere dost času to vymýšlení... nicméně vzniknou asi legendární scénky, zvlášť u těch, kteří jsou od přírody komedianti. Nebo je super něco na tento způsob: https://www.youtube.com/watch?v=OrT7x... to jsem jednou předělala a bylo to taky bezva. Třeba otázka typu: Kdo v této místnosti byl honěn policií (všichni byli paf z toho, že jsem to byla já :-D) a místo literatury jsem dala poznávání fotografií z dětství. Stačí jen vymyslet vtipné otázky, které pramení z vtipných historek Vašich přátel či Vás :-) Možná si ještě na něco vzpomenu... S přáteli jsme hodně her vymýšleli nebo předělávali :-)
Odpovědět
@huwik to je super nápad, něco na tohle téma vymyslím...díky moc :)
Odpovědět
@huwik a kdyby Tě ještě něco napadlo, sem s tím :-D
Odpovědět
zkus si počíst, mám na to v blogu článek...
Odpovědět
Tak jsem vytvořila kvíz - hlášky z filmů a pohádek, hádanky o nevěstě a ženichovi a na svatební pověry 8-) ještě to chce hodně dopilovat,ale nápad je na světě!
Odpovědět
Profilova fotka
tady je pár nápadů http://hrajisvatby.cz/svatebni-kviz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
co by jste odpovedeli na otazku v kvizu kde se ptaji jake 3veci by si ženich vzal na pustý ostrov ? aby to bylo vtipne?;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?