Organizace v den svatby s vlastním prckem???

Profilova fotka
Zdravím Vás. Potřebuji radu, vyslechnout si zkušenosti. Máte někdo zkušenost s přítomností vlastního miminka na svatbě? Našemu mrňouskovi bude na svatbě čerstvých 8 měsíců. Určitě tam bude, jen nevím, jestli si mám sehnat slečnu na hlídaní =-) nebo jestli budou prcka hlídat mamky (ale to ne, chci, aby si svatbu všichni užili...) Tedy v průběhu obřadu ho jedna z babiček mít bude, ale pak.... ? My tam budeme s partnerem spát, takže by se jednalo zároveň i o uspání a být s ním do našeho příchodu... Vůbec si nevím rady, co bude to nejlepší řešení :-( Děkuji.
Odpovědět
Taky si ráda poslechnu zkušenosti :-) my budeme mít na svatbě naši 11 měsíční holčičku a mám to naplánované tak, že sestra od budoucího manžela ji bude mít na starost, s tím že je jasný, že se o ni stejně poperou všechny babičky. Ale chtěla jsem aby ji měla jedna osoba celý den pod dohledem. Navíc se spolu dobře znají a sestra od budoucího manžela stejně svatby moc neprožívá, takže jí to ani nevadí. Bude pak u ní i v noci spát, abysme jsme se s manželem aspoň trochu vyspali :-)
Odpovědět
řeším stejnou situaci :-) na svatbě bude dcerce skoro 11 měsíců a už teď je to pěknej živel, takže jestli se za měsíc a půl ještě naučí chodit tak to bude zajímavý zajímavé :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moji male je rok a pul uz lita jak das takže si taky poslechnu rady,.,.
Odpovědět
100%CHUVU na hlidani. My meli kamaradku(samo nebyla pozvana jako host) a bylo to to nejlepsi rozhodnuti!
Odpovědět
Ahoj dámy,určo bych si zajistila někoho na hlídání.Kamarádka se vdávala,když bylo malé 5 měsíců,byla nejvíc zvyklá na jednu babičku(druhá se k babičkování neměla) a na mě.Obřad byl o půl druhé,na obřadu ju měla sestra ženicha,po obřadu jsem se svezla na místo hostiny,po focení jsem si malou převzala,aby si všichni užili hostinu.Malá se sice s problémama,ale krásně vychrupkala a pak byla jak sluníčko.A večer pak klíďo usla i na hostině.Určitě je dobrý mít někoho na hlídání,ale je důležitý jak moc je na vás dítko závislý a jak moc vydrží s jinýma dospělákama.
Odpovědět
Jenže právě koho určit k tomu hlídání ? Nechtěla jsem , abych tím ošidila někoho z rodiny o náš svatební den a představa někoho cizího ? Nevím nevím :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@terinkamt To je právě ono. Toto nevím, jak vyřešit.
Odpovědět
myslím, že priorita je komfort pro dítě. čili pokud je zvyklé pouze na "vlastní" nemá cenu pořizovat chůvu, akorát to prořve nebo bude ve stresu. naší holčičce bylo 18 měsíců, když jsme se brali, čili dost na to, aby poznala, s kým je. Nejvíce v tu dobu byla zvyklá na tchýni, která se sama nabídla, že pokud chceme, je k dispozici. Takže malá nastupovala s tchýní a manželem k obřadu, pak seděla u tchýně, z obřadu šla společně s námi. Po hostině jela s tchýní k nám (obřad i hostina v místě bydliště čili asi 10 minut), tam si dala chrupíka, přišly asi za 2 hodiny, krásně odpočaté :D tchýni to vůbec nevadilo, stejně byla po hostině pauza (my focení, hosté volná zábava většinou u kávy) další program byl až od 17h. Jinak v místě hostiny a večerního rautu bylo i dětské hřiště, takže malá se vyřádila i tam, když se náhodou nudila. večer s námi vydržela asi do 21h (přeci jen hostina byla delší a šla spát později než jindy, tak měla energii). Bylo dohodnuté, že ji uložím, a do půlnoci (než půjde tchýně spát) vždy na hodinku někdo z příbuzných, svědek atd. přijdou hlídkovat. Nakonec ale tchýně prohlásila, že už si užila dost, a že půjde klidně držet hlídku hned. K ničemu jsme ji nenutili, samozřejmě jsme byli moc rádi. kdyby se chtěla bavit déle, mohla, ale neměla jsem pocit, že by si to neužila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?