Omezení provozu restaurace v 01.00 h. Problém?

Máme vybrané místo obřadu a hostiny. Splňuje téměř vše, co jsme si vymysleli. Jediný problém je, že hostina bude moci být pouze do 01.00 h. Já myslím, že je to problém, vyhazovat někoho ze svatby. navíc, když si pomyslím, kolik ta sranda bude stát a v době, kdy se třeba začnu bavit (mám dítě), to někdo utne. Máte s tím zkušenost? Provozní je neoblomný
Odpovědět
@martasek84 my jsme kvuli tomu nakonec zmenili vysnene misto oslavy. A udelali jsme dobre, protoze jsme nakonec parili do pul pate rano :-) vloni mel kamarad svatbu, meli to povolene do jedne, ve dve nas vyhodili, a bylo to fakt neprijemne.
Odpovědět
Profilova fotka
@martasek84 nam bylo receno ze muzeme juchat do 2ranni.. V te dobe byla zabava jeste dobre rozjeta tak to spravili 2tis ktere si personal rozdelil a byli tam s nama do 4ranni..:) vzdycky se da nejak domluvit hlavne je to pro ne kseft kdyz uvidi ze pijete a utracite tak si myslim ze Vas nevyhodi
Odpovědět
@martasek84 Rozhodovala bych se podle nátury přátel. Pokud lze očekávat, že by rádi pařili déle, změnila bych místo.
Odpovědět
Díky za názory, ach jo a jsme zase na začátku ...
Odpovědět
Měli jsme povoleno do 23:00 a byla jsem ráda. Nikdy jsem nebyla na pařby až do rána a takhle jsme si užili ještě hezký večer/noc i v soukromí :-)
Odpovědět
Já jsem taky byla ráda, že jsme končili ve dvě, my jsme dokonce šli ještě o půl hodinu dřív, byla jsem dost mrtvá po těch vedrech...jinak hudbu jsme museli skončit ve dvě, ale myslím, že někdo ještě chvíli zůstával, takže se s nimi asi dalo ještě na hodinku dvě domluvit..já osobně bych ale stejně do 4 nepařila, takže to fakt záleží na tobě, jak se na to cítíš ;-)
Odpovědět
@bayt @vmik tak já taky nevím, jestli tam budu, ale jde mi o svatebčany, nikdy mně nikdo na žádné svatbě nevyháněl, proto to nechci udělat ostatním
Odpovědět
@martasek84 nám se líbilo místo, a bohužel tohle byla pravidla :-) Nechali jsme v určený čas ohlásit kapelu, že nadchází poslední píseň večera....Potom se každý volným tempem zdekoval :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro me by to byl problem....ja jsem hodne velka parmenka a doufam ze vydrzim az do rana :) a i kdyby ne, tak tak hodina po pulnoci je hodne malo :-( hlavne pro svatebcany teda...
Odpovědět
My jsme zamykali v 5 ráno, takže omezení do jedné by mi dost vadilo... utíkalo to fakt rychle, bylo 9 a najednou půlnoc a najednou 3 :)
Odpovědět
Nevím, jakou skladbu hostů budete mít. Taky nejsem nijak extra velká pařmenka, ale z oslavy jsme odcházeli v 5:30. Hodně lidí, do kterých bych to ani neřekla, to zavírali s náma. Jednalo se o jinak "slušné" tetky, strejdy 50+ let. A přesně jak píšou přede mnou, svatební den ti hrozně rychle uteče! Proto já bych okamžitě změnila lokál. Nenechala bych si diktovat, do kdy můžu ve SVŮJ den juchat. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No pokud uz ted vis,ze to bude problem, protoze chces parit do rana tak zmen misto. Pro nas by to problem nebyl
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?