Odpolední raut - je toho dost a odpovídá cena?

Profilova fotka
Ahoj holky, přišla mi nabídka na raut. Je to pro 70 lidí a k tomu bude ještě grilované prase. Raut začne cca od 15.00 - 15.30. Cena 285 Kč na osobu. Je toho dost a odpovídá tomu cena? Osobně se mi moc nezdají ty kuřecí paličky (vyměnila bych za řízečky) a čokoládová fontána (když někde vedle se bude grilovat prase :D) a chybí mi noční guláš... Kuřecí paličky 3,5 kg Uzenářská mísa 3,5 kg Sýrová mísa 3,5 kg Sýrová roláda 2 kg Crostini (mix Chilli noc Carne/Paštika/Tapenade) 140ks Lososová Bruschetta 70ks Mini Caprese 2 kg Opékané brambory na rozmarýnu 3,5 kg Grilovaná zelenina 3,5 kg Listový salát 3,5 kg Těstovinový salát 3,5 kg Šopský salát 3,5 kg Čerstvá zelenina 3,5 kg Naložená zelenina 1 kg Ovocná mísa a čokoládová fontána 3 kg Minizákusky 140 kg Svatební koláčky 3 kg Bagety 70 Chléb dle potřeby
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to vychází na 0,5kg jídla na osobu, a to už je dostatečné množství pro odpolední mlsání i večeři. Fontána je super, lidi ji mají moc rádi. Pokud Vám vadí ta představa, tak se dá určitě domluvit, že se nebude servírovat vedle grilovaného selátka. A ze zkušenosti s půlnočním guláškem - nikdo ho nejí. Cena je super.
Odpovědět
Profilova fotka
My se brali, kdyz venku bylo 35stupnu:)) Nejvice zbylo syru, gulase, salamu. Chybela syrova rolada a rizecky, michany salat babicky se snedl cely:)) podle me je toho straslive moc, kdyz jeste pripoctu prase, na ktere bude mit zalusk asi kazdy. Fontanka je fajn pro deti a 140kg minizakusku? Nema byt 140ks:)?Brambory bych snad taky asi nedavala. Cenove to je prijatelne:) Taky jsem na raut a vecer mela skoro 80lidi.
Odpovědět
Tohle je náš raut, ale ted koukám, že v nabídce není uvedené množství :-/ Každopádně na os./440,- Delikatesní výrobky studené kuchyně Plněný hermelín uherským salámem zdobený mandlovými plátky Šunková roláda se sýrem zdobená čerstvou karambolou a ovocem Mousse z uzeného kuřátka s tomatovým želé a bylinkami Domácí Pâté s brusinkovou redukcí Grissini obalované parmskou šunkou s melounovou polévkou Marinovaný norský losos s koprem Roastbeefová rolka z plemenného býka s celerovou remuládou Carpaccio z pravé hovězí svíčkové s parmazánem zdobená bazalkou Smažené kuřecí miniřízečky Variace studených obložených mís z tradičních uzenin (pražská šunka, čabajka, uherák, uzené maso) Kompozice sýrů s hroznovým vínem (eidam, hermelín, niva, uzený sýr, ementál, chedar, gouda) Teplý bufet: Hovězí guláš s cibulkou Kuřecí směs na kari se smetanovou omáčkou Přílohy: Rýže Saláty: Šopský salát Míchaná zelenina (okurky, papriky, rajčata, ledový salát, listové saláty míchané) Drezinky: jogurtové, francouzský, balsamico, olivový olej extra virgin Doplňky: nakládané cibulky, okurky, hořčice, smetanový křen, olivy více druhů Pečivo: banketní pečivo s mákem a sezamovým semínkem, vícezrnné pečivo, domácí zámecký chléb
Odpovědět
@mpbg Urcite bych pridala jeste nejake prilohy. Jinak raut vypada zajimave, konecne neco jineho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také si myslím že cena super. Čoko fontána je velmi oblíbená. Většinou ze zkušenosti jsou lidé hodně najedění během dne a guláš si dá málokdo, dost pak zbývá. Klidně bych ty paličky vyměnila za řízečky, jestli je má Vaše rodina v oblibě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?