Oddělený taneční parket

Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych poprosila o vaše zkušenosti ohledně odděleného tanečního parketu. Bohužel to moc nevypadá, že by se taneční parket vešel tam, kde bude hostina, vypadá to tedy, že by byl taneční parket v sále naproti, jen se projde rautová chodbička, tedy asi 3 metry daleko, ale už je to bohužel odděleně. Jaké máte s tímto zkušenosti? Svatba bude v Jaškovské krčmě.
Odpovědět
My jsme měli oddělený taneční parket. Nacházel se vedle salonu, kde seděli hosté, ale ta oddělovací stěna byla prosklená, takže bylo na parket dobře vidět i naopak. Zdálo se mi to takto ideální. Pokud si chtěli lidé povídat, zůstali v salonku se stoly, pokud chtěli tancovat, šli do tanečního salonku. Ale kdyby na ten taneční parket nebylo vidět, asi by mi to zase tak ideální nepřišlo. Podle mého by měly být ty dva salóny alespoň nějak vizuálně propojené.
Odpovědět
Ahoj, my nemáme také místo na parket. Plánuji venkovní svatbu a v tom případě nemusím nic řešit, ale za nepříznivého počasí bude svatba uvnitř a tím pádem mi ten prostor na parket bude chybět, takže plánujeme trochu sesunout stoly k sobě. Snad to hostum neude vadit a stejně si myslím, že večer bude nějaká část rozpýlená po areálu a u baru :-)
Odpovědět
Obě řešení mají své pro a proti :) Já osobně si nemyslím, že by oddělený taneční parket byl problém, pokud je to kousíček od místnosti, kde bude probíhat hostina. My o této variantě taky chvilku uvažovali, ale nakonec jsme museli zvolit jiné prostory, takže to padlo. Jinak už jsem byla i na svatbě, kde se tančilo mimo a přišlo mi to docela fajn a i jako praktické řešení (hudba tolik nerušila). Jen je potřeba myslet na to, aby ta taneční místnost byla dostatečně velká vzhledem k počtu lidí, co na svatbě bude. Je jasné, že ne všichni budou tančit, ale aby se tam aspoň všichni vešli, když bude první tanec... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak s tímhle taky neustále bojujeme. Byli jsme na svatbě v sále o kapacitě 40 lidí nacpaném 60 lidmi, kde za každou cenu musela být zábava ve stejné místnosti, kde zůstal taneční parket cca 2x2 metry. Co ti mám povídat, lidi stejně moc netancovali protože se tam prostě nevešli. Ve stejném sále a v odděleném sále byla později další svatba a můžu ti říct, že oddělená hostina byla spíš plus hned z několika důvodů. Ono to tak trochu souvisí s tím jaké lidi máš na svatbě. Počítej s tím, že strýček z Ameriky si bude určitě taky chtít v klidu s někým popovídat a prarodiče potřebují odpočinek. Pokud je ta oddělená místnost i zvukově oddělená, asi budeš muset někoho pověřit aby lidi zpočátku vyburcoval na úvodní tanec a podobně. Taky záleží na kolektivu. Pokud máš kolektiv, který nerad tancuje, stejně tancovat nebude. A obráceně pařmeni si parket vždycky najdou. Kdo bude chtít tak si cestu najde. Navíc pokud je místnost propojená rautem, tedy lidi tam budou proudit, vůbec bych se toho nebála. je to rozhodně menší zlo než přecpaný sál. S kapelou se třeba můžeš domluvit že na úvod každé série vyšlou nějaký hlasitý signál či famfáru aby bylo slyšet že se hraje, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Moc všem děkuji! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?