Oddělený prostor restaurace a taneční zábavy

ahoj, zajímalo by mě, jestli nemáte jako host či pořadatel zkušenosti se svatební hostinou, která by byla v oddělené místnosti jako je taneční parket s živou hudbou. Námi vybrané prostory jsou od sebe odděleny dokonce chodbou, nicméně v taneční místnosti a přilehlé terase je možné usadit cca 50 lidí. Celkově počítáme maximálně 60, reálně 55 osob. Bojím se, že by zábava mohla váznout a že by se utvořily skupinky nudících se svatebčanů. Tuto situaci konkrétně řešíme v areálu FOJTSTVÍ na Svatém Kopečku. Přestože na tomto místě nacházíme hromadu výhod a prostory jsou jediným mínusem, ráda bych znala názor vás ostatních a udělala tak konečné, správné, rozhodnutí. Mockrát děkuji!
Odpovědět
ještě možná dodám, že svatba je až v září, a tak se může stát, že už nám počasí nebude přát a venkovní terasa (s 24 místy) se při větru a dešti nestane zrovna oblíbeným místem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A v tom mistě, kde by se tančilo, tak by nebylo sezení? Mě to nepřijde jako šťastne řešení. Znám to z ruznych oslav, stačí, že půlka lidí je venku u grilu, druhá vevnitř, rozmisti se to po chalupě a ve finále nikdo nepaří.
Odpovědět
@ellinkasebudevdavat v miste tanceni jsou stoly pro 24 osob, kam bychom usadili rodinu a starší. Ostatní by měli židle a terasu hned vedle...ano ano, rozmisti se to a nakonec se nebude nikdo bavit. Mame podobne obavy...hlavne jako nevesta nebudu mit lidi na dohled, abzch je zabavila tancem ci povidanim.. :)
Odpovědět
@k_klarca no mám taky obavu o to, abys nelítala jak hadr na holi mezi těmi skupinami. Nebudeš mít chvilku klidu, jestli se náhodou vedle něco děje/neděje a ty tam nejsi. :-|
Odpovědět
@radkaja aachjo, kdyz ta restaurace ma tolik vyhod, tak se snazim najit treba i male plus tohoto rozdeleni :) ale i z jedne vlastni zkusenosti jako hosta mohu rict, ze kdyz byla ziva kapela za rohem od jidelniho stolu, bylo tezke lidi zvednout a donutit je k tanci a zabave
Odpovědět
@k_klarca Vlastně jsem taky před lety byla na takové svatbě, kdy kapela byla v jiné místnosti( těch místností tam vlastně bylo více) a tedy nepamatuji si, že by tam vůbec někdo tančil. Utvořily se tam právě skupinky a nevěstu jsem snad za celý večer zahlédla párkrát, jak byla nevím kde zalezlá. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj zkušenosti máme :-) Pokud jsou prostory oddělené alespoň tak aby se v jedné místnosti vědělo, že vedle hraje hudba, tak se to ještě dá. Ovšem pokud jsou od sebe více vzdálené, pak už to bývá komplikace a lidé mají tendenci se rozptylovat. Pokud to musíte udělat odděleně, dejte do té zábavní místnosti bar nebo raut, nebo něco co donutí ty lidi do místnosti přijít (program, soutěž atd). Obojí má svoje výhody a nevýhody. Naopak nemá cenu za každou cenu cpát hostinu k hudbě v případě, že nemáte místo. Tzn. těžko do sálu s kapacitou 60 lidí, který je plně obsazen nacpete ještě kapelu a pak vám zbyde prostor 3x3 metry na tanec pro 50 lidí (i to jsme zažili :-) ). Taky záleží na tom jaký jste kolektiv, jestli máte sklony k tanci, nebo vás musí kapela ze židlí po jednom tahat - pak oddělené místnosti jsou spíš minus.
Odpovědět
Profilova fotka
@k_klarca Pokud počasí dovolí, nechala bych vnitřní prostor být a radši se sardinkovala okolo kotle :)
Odpovědět
@zajistenisvateblitomysl @amenophus děkuji za reakce! Ano, vzdáváme to :-) Je to škoda, protože nabídka restaurace, majitel, přístup k vaření i okolí je senzační, ale raději bychm měli svatebčany hezky po ruce :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?