Obsluha rautu

Ahoj vsem. Prosim o radu. Po obradu se presouvame na chatu, kde bude pripitek, polevka a navazujici raut. Budeme mit 35 dospelych lidi. Potrebujeme zajistit obsluhu, aby nekdo ohral a pak serviroval polevku, odnasel a myl nadobi, varil kafe, doplnoval raut a cca od 18 se staral o kytu na grilu. Koliklidi sehnat na obsluhu? Staci 2? Jak jste to udelali s pivem, tocili si chlapi sami u pipy, nebo jako v hospode? Kdyby nekdo jeste tocil a roznasel pivo, byl to dle meho dalsi clovek navic. Nase rodina je zvykla tocit si na akcich sama, ale rika, ze ne kazdy. Seslost bude rodina a kamaradi pul na pul. Co myslite, koliklidi sehnat na obsluhu toho vseho? Predpokladame, ze se hostina bude od pul 2 do nocnich hodin. Dekuji vsem za rady
Odpovědět
My měli na cca 50 lidí na obsluhu 2 lidi. Ale šlo hlavně o roznos oběda a uklizení nádobí po něm. Měli jsme rodinu a blízké přátele, bylo to takové hodně domácké, kafe si klidně někteří uvařili sami, stejně tak jak si chlapi natočili pivo...
Odpovědět
My tedy budeme mit catteringovou firmu a budeme mit 6 lidi na 47 osob. Ale pokud to budete mit takove domacke, tak si myslim, ze 2 lidi staci. Pivo si muze kazdy natocit sam, nalit limcu a vino taky. Ale urcite na to lidi upozornit. Kafe muzou varit ty 2 lidi, to urcite zvladnou. Jednou jsem byla na svatbe v restauraci a piti si normalne bral kazdy z lednice a dal si, co chtel. Jen pivo tocili.
Odpovědět
My meli 32 dospelych a hostinu na chate. Obed byl formou rautu, vecere take. Na obsluhu jsme meli dve holky (doporucuju nekoho rozumneho a spolehliveho, kdo si sam poradi). Ze zacatku piti obsluhovaly, ale pak uz se kazdy obslouzil sam. Musim rict, ze na to stacily, ale opravdu se nezastavily.
Odpovědět
já jsem teda se svou svatbou jinde, ale stejně se podělím. my měli asi 50 lidí na oběd a 70 odpoledne a obsluhoval nám profík a dvě holčiny mu pomáhaly, k obědu catering nandával obědy a oni roznášeli, pak uklízeli, přitom stíhali točit pivo limonády, později dělat kafe a hlavně míchat mojita a ještě nakrájet a rozservírovat dort. měli co dělat ale zmákli to bravurně, nebyli to žádný flákači a dávali si to hodně dobře. pokud mátejistotu, že to budou pracovití lidé, tak věřím, že to ve dvou zmáknou. jo a teda gril nám obsluhoval další člověk navíc sám..
Odpovědět
My meli na cca 30 dospelych 2 slecny. Ale nemeli jsme "obed" (ani polevku), pivo i nealko si tocil kazdy sam, s talirkem si ke grilu dosel kazdy sam atd. Holky z obsluhy roznesly uvitaci pripitek, doplnovaly a odklizely jidlo a piti, varily kavy, odklizely a umyvaly spinave nadobi a staraly se o gril.
Odpovědět
Diky vsem za nazor, chtela jsem jen ujistit, ze to budou stihat. Mame donluveneho jednoho kamarada profika a ten si k sobenekoho vezme tez z branze, tak zkusenosti maji. Ted jen otazka penez, kolik jste platili nacely den? Jak jsem rikala, 2lidi od cca 12 do pulnoci. Kolik jim zaplatit? Vim, zeje to o dohode, ale aspon pro predstavu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?